ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Υπό τη σκιά αντιδράσεων η μάζωξη σε ξενοδοχείο του Αγ. Αθανασίου

Με ανάμικτες πολιτικές τοποθετήσεις πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στον κήπο του ξενοδοχείου ASSEMBLY (πρώην ALMA), η συγκένρωση - μάζωξη για την οποία είχαμε γράψει σε πρόσφατη ανάρτησή μας.
Κύριος ομιλητής και οικοδεσπότης ήταν ο Κώστας Σαραφίδης ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που πρόκειται να αντιμετωπίσει ο ενιαίος δήμος Χαλκηδόνας ενώ δήλωσε παρών σε μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση του δήμου Χαλκηδόνας. Ο κ. Σαραφίδης δεν απέκλεισε ωστόσο καμία άλλη υποψηφιότητα που τυχόν κατατεθεί στην κίνηση αυτή και είπε πως θα ακολουθήσει οποιονδήποτε υποψήφιο αναδειχθεί από τις διαδικασίες επιλογής.
Το θετικό της συγκέντρωσης ήταν πως όσοι καλέστηκαν έδωσαν το παρόν (περίπου 60 άτομα) και πως ισοσκελίζει την αρχική επίσημη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ που έγινε στο Γυμνάσιο Χαλκηδόνας πριν λίγο καιρό.
Από τη συγκέντρωση ωστόσο, δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις από παλιά "πράσινα" κομματικά στελέχη οι οποίοι δεν είδαν με καλό μάτι την κατάθεση της υποψηφιότητας του κ. Σαραφίδη και ζήτησαν να την αποσύρει για να συνταχθούν μαζί του ενώ τον κατηγόρησαν πως είναι "πράκτορας" του δημάρχου Αγίου Αθανασίου και προσπαθεί να διαλύσει τον χώρο του ΠΑΣΟΚ με σκοπό να παραδώσει τον ενιαίο δήμο Χαλκηδόνας στον κ. Αραμπατζή.
Στο τέλος της συζήτησης, η οποία μετά τις τοποθετήσεις των παλιών κομματικών στελεχών οξύνθηκε και έλαβε αρνητική τροπή, ο κ. Σαραφίδης αντέκρουσε τις κατηγορίες τους λέγοντας πως όσα κυκλοφορούν για δήθεν πράκτορες κλπ. ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και προσπαθούν να βλάψουν την κίνηση αυτή ενώ αποφασίστηκε νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα και με τους 4 γραμματείς του ΠΑΣΟΚ του ενιαίου δήμου Χαλκηδόνας.

Δ.Κ.

1 σχόλιο:

  1. Και τα εύκολος εννοούμενα παραλείπονται.!!! Στα σπίτια σας λοιπόν, Οι κυροί αυτοί δεν θα είναι μια ζωή οι ρυθμιστές τον πολιτικών καταστάσεων του δήμου κουφάλων και τώρα του δήμου Χαλκηδόνας. Νέοι άνθρωποι και άφθαρτοι. Αυτό που έγινε δεν πρέπει επιτέλους να μας λέει κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή