ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Ασπίδα της κυβέρνησης στα Golden boys

Ασπίδα προστασίας προσφέρει η Κυβέρνηση, μέσω της πολιτικής και της ανοχής, που επιδεικνύει στο θέμα που έχει προκύψει με τους μισθούς και τις αμοιβές των λεγόμενων golden boys. Συγκεκριμένα, ο πρώην Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Σχοινιωτάκης, αρκετό χρονικό διάστημα πριν, έδωσε παραγγελία προς τους οικονομικούς επιθεωρητές να διεξάγουν έρευνα, αναφορικά με τις αποδοχές που λάμβαναν στελέχη του δημόσιου τομέα την τελευταία 6ετία, οι οποίες ήταν μεγαλύτερες ακόμη και από τις αποδοχές του Προέδρου του Αρείου Πάγου, που αποτελούν το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο.
Είναι αντιληπτό, ότι ο στόχος της παραπάνω έρευνας ήταν να διαπιστωθούν όσοι ελάμβαναν μισθούς, αμοιβές, μπόνους, πάνω από το επιτρεπόμενο πλαφόν, έτσι ώστε να επιστραφούν στο κράτος οι αποδοχές όσων ξεπερνούσαν το όριο. Παρόλα αυτά, η διαπίστωση του Επιτρόπου είναι αποκαλυπτική, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει διεξαχθεί καμία έρευνα από τις αρμόδιες υπηρεσίες και είναι μεγάλος ο κίνδυνος να μην διεξαχθεί ποτέ. Την ώρα που εργαζόμενοι και συνταξιούχοι δέχονται περικοπές μισθών και συντάξεων, η αδράνεια της Κυβέρνησης αφήνει στο απυρόβλητο άτομα που είχαν αποδοχές πολύ παραπάνω από αυτές του Προέδρου του Αρείου Πάγου, προκαλώντας το αίσθημα των Ελλήνων πολιτών.

Θ. Καράογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου