ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Δήμος Χαλκηδόνας: "Aκόμη ρίχνουν τον παπά..."

Διορία μέχρι την Παρασκευή πήραν οι δύο γαλάζιοι υποψήφιοι από τα Κουφάλια, οι κκ. Παναγιώης Δαϊκούδης και Γιάννης Τσουκνιδάς για να τα βρουν μεταξύ τους και να καταθέσουν μία υποψηφιότητα. Εάν συμβεί αυτό (που δεν θα συμβεί) τότε τα ονόματα των τριών υποψηφίων, Αραμπατζή, Βενέτη και Δαϊκούδη ή Τσουκνιδά θα "επισκεφθούν" τη Ρηγίλλης για να κατατεθούν στη συνέχεια προς δημοσκόπηση την οποία θα αναλάβει το κόμμα της ΝΔ.

Το δικό μας σχόλιο: Ας περιμένουν μέχρι των Οκτώβριο, μια κι έξω, να δώσουν στην "κυκλοφορία" τον έναν υποψήφιο. Έτσι κι αλλιώς, όποιος και να ηγηθεί του γαλάζιου ψηφοδελτίου οι άλλοι θα πάνε απέναντι.

5 σχόλια:

  1. Το δικό μου σχόλιο : Είναι ψηφοδέλτιο αυτοδιοικητικό, και πάνω απ΄ όλα ο ηγέτης του γνωρίζει τον τρόπο να κερδίζει εκλογές (δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις οι φορές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...χαλαρά ....γιατί στην πολιτική τρεις μέρες είναι ένας αιώνας όπως είπε και ο Τσώρτσιλ, κάτι παραπάνω θα ήξερε δε νομίζεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανείς δεν αμφιβάλλει το ότι ο Τσώρτσιλ ήξερε πολλά.
    Αλλά μην ξεχνάτε ότι παραιτήθηκε μετά την αποτυχία του στην απόβαση της Καλλίπολης στον Α παγκόσμιο πόλεμο.
    Ίσως αυτό να αποτελεί και ένα μάθημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλά θα μας τρελάνετε ?
    Τι παραλληλισμοί είναι αυτοί ?
    Συγκρίνετε βόδια με ASTON MARTIN.
    Ημαρτον κύριε..ο Βενέτης , ο Αραμπατζής , ο Τσουκνιδάς , ο Δαικούδης και ο Τσώρτσιλ.
    Ενας πρέπει να μείνει απ' όξω γιατί η πρέφα θέλει τετράδα.
    Μαλλον ο..Τσώρτσιλ..που δεν ξέρει απο τοπική αυτοδιοίκηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να κανω μια ερωτηση ο μπικος κατεβαινει????απο ολους αυτουσ που ειπατε μονο ο δαικουδης ειναι αξιος οι υπολοιποι ειναι για κρεμασμαα1!!!δεν κανα τιποτα!!!!!φρου φου και αρωματα μονο!!!αλλα ο κοσμος το καταλαβε!!!γι αυτο εχουν τρελαθοι!!!μακαρι να κανουν ενα ψηφοδελτιο δαικουδης μπικος να δουμε και κατι καλο σε αυτον τον δημο ρε παιδια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή