ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Γιώργος Τσαμασλής: «Σταθμός για το μέλλον των αγροτών τα φωτοβολταϊκά»

Πρόταση «σταθμό» για το μέλλον και την ανάπτυξη των αγροτών έχει καταθέσει ο συντονιστής του Νομαρχιακού Έργου της ΝΑΘ, Γιώργος Τσαμασλής. Η πρόταση αφορά στη δυνατότητα που πρέπει να δοθεί στους αγρότες, ώστε να προχωρήσουν σε επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά και βιομάζα, με στόχο την ενίσχυση του αγροτικού τους εισοδήματος.

Μάλιστα, ο κ. Τσαμασλής επισημαίνει πως επιβάλλεται να μπορούν να γίνουν επενδύσεις ακόμη και σε γαίες υψηλής παραγωγικότητας, όπου όμως διατηρούνται αυστηρές προϋποθέσεις. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η εισήγηση του κ. Τσαμασλή είχε κατατεθεί από τις αρχές της ανάληψης των καθηκόντων του και, μετά από πολλά χρόνια, άρχισε να παίρνει «σάρκα και οστά» μετά και τη σχετική νομοθετική ρύθμιση.

συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου