ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Mε "τρύπες"...οι τομές στο Άδενδρο

Εγκαταλείπει το Άδενδρο ο εργολάβος που έχει αναλάβει να αποκαταστήσει τις τομές που έχουν μείνει ανοιχτές μετά την αλλαγή δικτύου ύδρευσης. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει αυτοπροσώπως, απομένουν ακόμη για αποκατάσταση περίπου τα 2/3 των τομών. Κι έτσι, για πολλοστή φορά, θα δούμε νέα υποβολή της διοίκησης του δήμου Χαλκηδόνας για δημοπράτηση του έργου στο δημοτικό συμβούλιο (έχουν προηγηθεί άλλες 3-4) από τις οποίες ακόμη δεν έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Εσύ κ. δήμαρχε τι έχεις να πεις για όλα αυτά; Ή δεν γνωρίζεις αφού έχεις να πατήσεις στο Άδενδρο κάτι μήνες; Πόσα χρήματα θα δώσετε ακόμη; Ποιο πολλά θα στοιχίσει τελικά η αποκατάσταση παρά το ίδιο το έργο (είχε δίκιο ο κ. Τερζάκης που μιλούσε για δαπάνη αποκατάστασης 450.000 € μέχρι τώρα). Πόσα θα χρειαστούν ακόμα;
Τελικά μήπως να ξανασκεφτούμε την πρόταση δημοτικού συμβούλου ο οποίος είχε πει να αγοράσει η ΔΕΥΑΧΑ (χαχαχα) ανυψωτικό μηχάνημα; (ίσως ένα εναέριο δίκτυο ύδρευσης να ήταν πιο φθηνό και ιδιαίτερα μεταπρωτοποριακό).
Σα δεν ντρεπόμαστε λιγάκι...

Κ.Ν.Κ

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΣΟΥΓΚΛΙΝΗΣ28 Ιουλίου 2010 στις 7:02 μ.μ.

    Tο έργο αυτό είναι το σύγχρονο γεφύρι της Αρτας.
    Υπάρχουν τόσες παραβάσεις καθήκοντος όσα και τα μέτρα αποκατάστασης των τομών.
    Κάναμε παρεμβάσεις και ζητήσαμε σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο να αποκατασταθούν κάποιες "κακοτεχνίες" και μετά να πληρωθεί ο Εργολάβος.
    Εις μάτην
    Ο Δήμαρχος περιέργως έδειξε υπερβολική "αδυναμία" στον χειρότερο μακράν των υπολοίπων εργολάβο που πέρασε απο τον Δήμο μας.
    Οντως ο Τερζάκης μίλησε για 350.000 ευρώ αν δεν απατώμαι , και τον παρεξηγήσαμε.
    Πρόκειται για σκάνδαλο 1ου βαθμού , και ανέλυσα παραπάνω τον λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή