ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Νέες μετεγγραφές για τον ΠΑΟ Κουφαλίων



Τρεις παίκτες απέκτησε ο ΠΑΟ Κουφαλίων την εβδομάδα που διανύουμε. Η αρχή έγινε με τον 16χρονο ελπιδοφόρο και ταλαντούχο Μπάμπη Χαραλαμπίδη που ξεκίνησε από την ακαδημία «ΑΕΤΟΙ» του κ. Κυριακίδη και πέρυσι ήταν στην ομάδα του ΠΑΟΚ.
Στη συνέχεια με τη διοίκηση του ΠΑΟ Κουφαλίων συμφώνησε ο έμπειρος χαφ Πλάτωνας Κουτσίδης ο οποίος έχει αγωνιστεί επαγγελματικά σε αρκετές ομάδες και αποτελούσε διακαή πόθο τόσο της διοίκησης όσο και του τεχνικού της ομάδας. Οι άνθρωποι του ΠΑΟ Κουφαλίων εκτιμούν ότι με την απόκτηση του 33χρονου μέσου η ομάδα βρίσκει τον ηγέτη που έψαχνε στο χώρο του κέντρου και σταδιακά δημιουργεί ένα αξιόμαχο σύνολο.
Τέλος, χθες «έκλεισε» και ο 20χρονος χαφ Μιλτιάδης Λιόνης ο οποίος ανήκε στην επαγγελματική ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ενώ πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ρόδο. Με την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Αν και είχα προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών προτίμησα τον ΠΑΟ Κουφαλίων γιατί πρόκειται για ιστορικό σωματείο που θέλει φέτος να πρωταγωνιστήσει. Μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε και το ότι θα συνεργαστώ και πάλι με τον κ. Ζήφκα. Έρχομαι με πολύ όρεξη για δουλειά και πιστεύω να έχουμε μια καλή χρονιά».
Να αναφερθεί ακόμη ότι γυμναστής της ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Τροχίδης Διαμαντής. Ο έμπειρος γυμναστής επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια καθώς είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με την ομάδα αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

(στη φωτό ο 16 χρονος Μπάμπης Χαραλαμπίδης υπογράφει στον ΠΑΟ Κουφαλίων. Δεξιά ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας Αντώνης Κυριακίδης και αριστερά ο πρόεδρός της Γιώργος Σαμαράς)

http://koufalia.capitalblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου