ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Υποψήφιος περιφερειάχρης ο Σίμος Δανιηλίδης;

Πληθαίνουν οι φήμες των τελευταίων ημερών για πιθανή υποψηφιότητα του Σίμου Δανιηλίδη στη θέση του περιφερειάρχη, μετά και την κάθοδο του δημάρχου Συκεών στην Αθήνα πριν από 2-3 ημέρες.

Το όνομα του πολύ έμπειρου στελέχους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχει ακουστεί έντονα και αυτοί που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις κάνουν λόγο για πολύ πιθανό σενάριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Συκεών συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος και πήρε το πράσινο «οκ» για τη θέση του περιφερειάρχη, ανοίγοντας έτσι το δρόμο στον νυν δήμαρχο Νεάπολης, Ν. Λαδόπουλο, να διεκδικήσει το χρίσμα για το νέο δήμο Νεάπολης- Συκεών.

Όσον αφορά, όμως, στις υποψηφιότητες στους δήμους, οι υποψήφιοι… δήμαρχοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι και τις αρχές Αυγούστου. Η ανακοίνωση των «πράσινων» χρισμάτων μετατίθεται τελικά για το πρώτο δεκαήμερο Αυγούστου, με την επίσημη δικαιολογία από την Ιπποκράτους ότι η καθυστέρηση ανακοίνωσης των «εκλεκτών» του κόμματος για τους δήμους και τις περιφέρειες όλης της χώρας οφείλεται στο γεγονός ότι αναμένουν τις σχετικές αποφάσεις της ΝΔ.

Και παρά τα όσα προέβλεπε η εγκύκλιος Ξυνίδη -Τσούρα για ολοκλήρωσή τους μέχρι τις 24 Ιουνίου, στις περισσότερες περιοχές της χώρας οι διαδικασίες δεν έχουν προχωρήσει. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του κόμματος δεν επιθυμούν να ανακοινώσουν ονόματα υποψηφίων εν μέσω μιας δύσκολης συγκυρίας, όπως είναι η συγκεκριμένη περίοδος με την ψήφιση του ασφαλιστικού.

1 σχόλιο: