ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ


Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟ Κουφαλίων λόγω της απόκτησης (για 1+1 χρόνο) του έμπειρου σκόρερ Στέλιου Ζάρκου (φωτό).

Ο Στέλιος Ζάρκος είναι 32 ετών, αγωνίζεται ως φορ και έχει αγωνιστεί επαγγελματικά στις ομάδες: Αγροτικός Αστέρας, Άγιος Νικόλαος, Ήλτεξ Λύκοι, Τρίκαλα, Παναιτωλικός, Μακεδονικός ενώ έχει περάσει και από το Κυπριακό πρωτάθλημα. Με την υπογραφή του συμβολαίου του ο νεοαποκτηθείς άσος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή. Έρχομαι σ’ έναν ιστορικό σύλλογο με φανατικούς φιλάθλους. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πρωταγωνιστήσουμε».

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι επαφές και με τους ποδοσφαιριστές στους οποίους έχουν καταλήξει ο προπονητής της ομάδας κ. Ζήφκας με την επιτροπή μετεγγραφών και τον τεχνικό σύμβουλο κ. Κυριακίδη ώστε το συντομότερο δυνατό να «κλείσουν» και άλλες μετεγγραφές.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟ Κουφαλίων έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Σαμαράς Γιώργος
Αντιπρόεδρος: Νικολαΐδης Χρήστος
Γεν. Γραμματέας: Τζήκας Νίκος
Ταμίας: Βλαϊκούδης Πέτρος
Γενικός Αρχηγός: Σαμαράς Γιάννης
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων– Γραφείο Τύπου: Ηλιάδης Στέφανος
Υπεύθυνος ακαδημιών: Τζήκας Χρήστος
Τέλος, καθήκοντα Τεχνικού Συμβούλου ανατέθηκαν στον Κ. Κυριακίδη Αντώνη.

http://koufalia.capitalblogs.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου