ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Υποψήφιος για τον Δ. Βόλβης ο Δ. Γαλαμάτης


Την απόφασή του να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών ως υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης, ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και αναπληρωτής γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ κ. Δημήτρης Γαλαμάτης.
Κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τους δημοσιογράφους, ο κ. Γαλαμάτης τόνισε ότι απαντά θετικά στο κάλεσμα που «απευθύνουν» οι προκλήσεις των καιρών, για μια συγκροτημένη προσπάθεια ανάπτυξης στις τοπικές κοινωνίες, για μια νέα αρχή. Μίλησε για την ανάγκη μετατροπής των δήμων σε ισχυρούς μοχλούς ανάπτυξης, με γνώμονα την παροχή σύγχρονων και λειτουργικών υπηρεσιών στους δημότες.
Υπογράμμισε ότι ο παλαιοκομματικός τύπος του πολιτεύεσθαι, ο οποίος –σε πολλές περιπτώσεις- βασίστηκε στο φόβο και τη συναλλαγή ανάμεσα στους τοπικούς παράγοντες και τους πολίτες, έχει καταστεί εκτός από γραφικός και επικίνδυνος. Τόνισε ότι την περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, με το φάσμα της ανεργίας να διευρύνεται, κάθε ολιγωρία ή παρεκτροπή θα έχει βαρύ αντίτιμο στις τοπικές κοινωνίες, άρα αποτελεί αδήριτη ανάγκη, η αποτελεσματική κοινωνική και οικονομική διαχείριση στους νέους δήμους.

συνέχεια στο taxalia


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου