ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Και έσονται οι τέσσερις εις σάρκαν μίαν;

Σήμερα το βραδάκι αναμένεται να γίνει η τελευταία μάλλον συνάντηση των τεσσάρων γαλάζιων υποψηφίων που διεκδικούν τον δήμο Χαλκηδόνας.

Η φόρμουλα τους ενός και μόνο διεκδικητή του δημαρχιακού θώκου μοιάζει πλέον με επιστημονικό σενάριο αφού κανείς τους δεν είναι διατεθειμένος (προς το παρόν τουλάχιστον) να καταθέσει τα όπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την πρωτοβουλία της συνάντησης έχει αναλάβει ο δήμαρχος Αγίου Αθανασίου ο οποίος δείχνει ενοχλημένος από την καθυστέρηση που παρατηρείται γύρω από τις διαδικασίες που ήταν να γίνουν, αλλά δεν έγιναν και ούτε πρόκειται να γίνουν. Άλλωστε, από την αρχή της υπόθεσης ήταν φανερό πως δεν υπήρχε περίπτωση να βρεθεί μέση λύση αφού όπως λέει και ένα λαϊκό ρητό «όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει».

Έτσι, για μια ακόμη φορά, θα δούμε τους τέσσερις να προσπαθούν να πείσουν ο ένας τον άλλον για να συσπειρωθούν οι υπόλοιποι στο πλευρό του.

Στις εκλογές του 2006, τέτοια εποχή, τα ψηφοδέλτια είχαν ήδη «κλείσει» ενώ σήμερα ακόμη δεν έχουν κατασταλάξει σε υποψηφιότητες. Και μάλιστα, τώρα οι δήμοι είναι τρεις και τα χωριά που πρέπει να οργανωθεί ο κάθε υποψήφιος, 17.

Τσουκνιδάς, Αραμπατζής, Βενέτης και Δαϊκούδης λοιπόν …και έσονται οι τέσσερις εις σάρκαν μίαν (;) αλλά όλα δείχνουν όμως πως θα «έσονται» εις σάρκες δύο !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου