ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Ήταν όλοι εκεί...

Τα προβλήματα του λαού (εεε…συγνώμη, τα προβλήματά τους ήθελα να πω) συζήτησαν εχθές το βράδυ σε γνωστό café στην πλατεία της Χαλκηδόνας οι σωτήρες μας…

Εν αρχή ήταν δύο οι οποίοι θέλησαν να απολαύσουν ένα drink μόνοι τους αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις λιγάκι δύσκολο να το καταφέρεις. Μετά έγιναν 4, 6 και στο τέλος καμμιά 12αριά.

Διαβάστε και ποιοι ήταν στη «σωτηροπαρέα»: Αραμπατζής Άρης, Αλεξιάδης Γρηγόρης, Κούτσικος Αντώνης, Βενέδικτος Νικόπουλος, Τσιτουρίδης Παναγιώτης, Ζορμπάς Νίκος, Μιχαλούδης Παναγιώτης, Κορώνας Κώστας. Για τους υπόλοιπους μας διαφεύγει το όνομά τους.

Πάντως, οι κακές γλώσσες λένε ότι για την ενισχυμένη αυτή παρέα ευθύνεται ο δήμαρχος Χαλκηδόνας (εννοώντας ότι κατάφερε να τους στείλει απέναντί του).

Σε διπλανό τραπέζι ήταν η παρέα του δημάρχου Χαλκηδόνας (4 όλοι κι όλοι) και στο παραδίπλα τραπέζι ήταν οι Μπικικοί (δηλαδή οι υποστηρικτές του Γιάννη Μπίκου) κι αυτοί 4 στο σύνολο.

Όλο το σκηνικό παρακολουθούσε από μακριά (κι αγαπημένοι) γνωστός εκλογομάγειρας…

Πάντως, την Κυριακή αρχίζουν οι εκδηλώσεις της πανήγυρης του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Χαλκηδόνας και θα περιμένουμε να δούμε τα πρώτα τραπέζια – πίστα, στην πλατεία. Πιστεύουμε πως θα περάσουν όλοι αλλά θα περάσουμε και εμείς οπότε θα διαβάσετε πολλά την επόμενη εβδομάδα…

(Ευχαριστούμε τον Δ.Κ. για την πληροφόρηση)


2 σχόλια:

  1. Βρε , βρε κάτι μαζώξεις.
    Αυτοί βρίζονταν πρίν τέσσερα χρόνια.
    Ο Δήμαρχος τους έβαλε απέναντι ή πήγαν μόνοι και άφησαν τον Δήμαρχο απέναντι ?
    Οπως και να εχει το πράγμα η Χαλκηδόνα δεν βγάζει Δήμαρχο τοπικό.
    Φταίει ο Δήμαρχος ή οι απέναντι δεν ξέρω.
    Ξέρω όμως ότι πούλησαν τον Δήμο όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρε Αραμπατζη εθνοσωτηρα...κουνια που σε κουναγε που θες να βγεις και δημαρχος...Απο τυπους σαν και σενα χωρτασαμε!!!Φτανει πια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή