ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Το θέμα του ΒΙΠΑ Κουφαλίων στο ΔΣ της Δευτέρας

Το θέμα του ΒΙΠΑ Κουφαλίων θα συζητηθεί τη Δευτέρα 19 Ιουλίου στις 8.30 το βράδυ στην τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Για το θέμα του βιοτεχνικού πάρκου Κουφαλίων ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Μπελίδης έχει ερωτηθεί αρκετές φορές αλλά αποφεύγει να δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις δημιουργώντας έτσι ένα κλίμα δυσφορίας και αντιδράσεων.
Πρόσφατα ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Πλαγάκος κατέθεσε και νέο ερώτημα (δείτε εδώ σχετικά), αυτή τη φορά όμως με τις υπογραφές από άλλους 6 συναδέλφους του αναγκάζοντας έτσι τον κ. Μπελίδη και την ομάδα του να αναφερθούν λεπτομερώς στο θέμα.


Τα υπόλοιπα θέματα της συνεδρίασης:
- Άδεια εκσκαφής και τοποθέτησης καμπίνας εξωτερικού χώρου από την εταιρία CYTA Hellas
- Έγκριση τροποποίησης προϋπολογισμού έτους 2010
- Έγκριση απολογισμού έτους 2009 των πρώην ΝΠΔΔ του δήμου: "Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο" - "Δημοτικό Ωδείο" - "Πνευματικό Κέντρο" - "Δημοτική Χορωδία" - "Δημοτική Βιβλιοθήκη" και "Δημοτική Φιλαρμονική".
- Ψήφιση πίστωσης για πληρωμή αποζημίωσης των δημοτικών συμβούλων για συμμετοχή στις συνεδριάσεις του ΔΣ κατά το Α΄ εξάμηνο του 2010.
- Μεταφορά τηλεφωνικών γραμμών από τον δήμο στη ΔΕΥΑΚ.
- Γνωμοδότηση για τη διαμόρφωση εισόδου - εξόδου μεγάλων οχημάτων από τη βιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ.
- Έγκριση εκτέλεσης του έργου "Κατασκευή Θεατρικής Σκηνής" στο 2ο Δημ. Σχολείο Κουφαλίων, προϋπολογισμού 6.765 € με απευθείας ανάθεση.
- Έγκριση εκτέλεσης του έργου "Βελτίωση Αποχέτευσης Αγρών στον Καστανά" προϋπολογισμού 5.398,47 € με απευθείας ανάθεση.
- Έγκριση εκτέλεσης του έργου "Αποχέτευση Ομβρίων του δρόμου προς Λειβαδίτσα" προϋπολογισμού 3.517,80 € με απευθείας ανάθεση.
- Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου "Προσθήκη κατ' επέκταση Οστεοφυλακίου" στα Νεκροταφεία Κουφαλίων.
- Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου "Κατασκευή κυκλοφοριακών κόμβων στο ΔΔ Κουφαλίων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου