ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Ο Μηντσιούδης στον Μπελίδη? !!!

Σύμφωνα με παραπολιτικά σχόλια που γίνονται τελευταία, ο φερόμενος ως πολέμιος του δημάρχου Κουφαλίων Μηντσιούδης Μαυρουδής αποφάσισε να ταχθεί στο πλευρό του μέχρι και σήμερα πολιτικού αντιπάλου του και να καταθέσει υποψηφιότητα ως σύμβουλος.
Τα παραπάνω φαίνεται πως ειπώθηκαν στην "πράσινη" συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε προχθές.
Και αυτό γιατί, ο κ. Μηντσιούδης είναι φανατικός "πράσινος" και βαδίζει σύμφωνα με τις επιταγές του κόμματος που από ότι φαίνεται θα στηρίξει (ίσως ανεπίσημα) τον δήμαρχο Κουφαλίων.
Εάν δούμε ΚΑΙ αυτό, τότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε να ψηφίσουμε στο Περού και από εκεί στην Παταγονία για μόνιμη κατοικία...

10 σχόλια:

  1. Αφήστε το ΠΕΡΟΥ για τους αυτόχθονες.
    Εσείς 1 μπουκάλι νερό , τα χάπια σας και να αποφεύγεται να εκτίθεστε στον ήλιο.
    Τον Δεκέμβριο μετά τις εκλογές , για ηλεκροεγκεφαλογράφημα και τεστ κοπώσεως.
    Το "νηστικός" είναι περιττό για τους Ελληνες υπηκόους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤΚΑΚΗ26 Αυγούστου 2010 στις 9:54 μ.μ.

    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ,ΔΙΟΤΙ Ο ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ . ΕΠΡΑΞΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

    χα χα χα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προς την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤΚΑΚΗ
    πράγματι ο Μαυρουδής είναι καλό και αξιόλογο παιδί, τώρα όσο για το πολιτικό του μέλλον "παίζεται" όσο δεν αλλάζει συνταγή και δεν "ξαναμοιράζει " την τράπουλα και εξηγώ.

    Κατά τη γνώμη μου σε τοπικό επίπεδο και όταν μιλάς σε χωριανούς , κοντοχωριανούς , φίλους και λίγο πολύ γνωστούς δεν περιμένεις χρίσμα ούτε και βλέπεις πράγματα μέσα από το πρίσμα του κόμματος και ίσως αυτό το χρίσμα να λειτουργεί και διχαστικά σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας. (όσο για το πρίσμα @@@) είτε χρισμένος είτε πρησμένος είσαι με λάθος επιρροές. Όπως και να είναι πάντως δεν βγάζεις με τίποτα απωθημένα και εκδίκηση.-


    Ο Μαυρουδής ή θα πρέπει να κατέβει ηγετικά (απογαλακτισμένος) ενωτικός με όλους και κυρίως τους εκτός Πασοκ και ας χάσει ή να μην κατέβει καθόλου, αυτά τα περί κομματικής πειθαρχίας απλά θα τον ευνουχίσουν και θα του δώσουν θέση δεύτερου και κοντολογίς "ακόλουθου", αλλά όπως σου είπα είναι απλά η γνώμη μου. Αυτά και ευχαριστώ.



    Τώρα όσο για πράσινες συγκεντρώσεις και γαλάζιες και κόκκινες και φανατικά ταγμένα - βαμμένα κομματόσκυλα που δηλώνουν χωρίς ντροπή επαγγελματίες πολιτικοί!!.

    Γιατί κανείς από δαύτους δεν είναι φανατικός με τον τόπο μας , με καθαρή ματιά και τίμια πρόθεση παρά μόνο για τη τσέπη του και την αυλή του?

    Εργαλείο πλουτισμού και προβολής είναι η εμπλοκή τους με τα "κοινά" κατά τη γνώμη μου και τίποτα άλλο .

    Αλήθεια γιατί δεν κάνεις εσύ με το σεικερ και μια δημοσκόπηση στην οποία θα ρωτάς τον απλό πολίτη αν τον ενδιαφέρει ο Καλλικράτης ή αν τον καιει που θα είναι η έδρα του δήμου και πώς θα είναι το όνομά του ,
    ή σε τι θα αλλάξει η καθημερινότητα του , ή κάτι απλούστερο αν τώρα με τον Καλλικράτη θα αισθάνεται ασφαλέστερος αυτός και η οικογένεια του από Αλβανοβουλγαροδιάφορους που περιφέρονται κλέβουν και τρομοκρατούν?


    Γιατί δεν ακούστηκε η έδρα του δήμου να πάει στην Ελεούσα ή το Βαλτοχώρι ή τέτοιου πληθυσμού χωριά μπας και τονωθούν που ερημώνουν? ή μήπως κινδυνεύουν τα Κουφάλια κλπ Γιατί άνθρωποι που δοκίμασαν "αρκετές φορές "και απέτυχαν να εκλεγούν δεν παραιτούνται αφήνοντας χώρο σε άλλους ορεξάτους , άφθαρτους ? και εκτός απτο να μην παραιτούνται δημιουργούν και στεγανά απαγορευτικά προς κάθε ενδιαφερόμενο εκτός μαντριού .
    Κατάντησε η τοπική κοινωνία να ρυθμίζετε η τύχη της από γραφικούς τυπίσκους με πολυ πεςπες και σε ρόλο
    master and Commander .. ενώ από περγαμηνές ? διετέλεσε μόνιμος ακόλουθος και συνοδός συμποσίων του εφευρέτη του γρηγορόσημου..

    Γιατί αυτοί που διετέλεσαν ήδη δήμαρχοι μία ή και δυό φορές δεν πανε σπιτάκι τους .. τι καινούργιο έχουν να προσφέρουν? Εκτός αν το νταβατζιλίκι μπορεί να θεωρηθεί υπηρεσία ?

    Με τέτοιου είδους ισορροπίες που τις βαφτίζουν και πολιτικές αν και κατά τη γνώμη μου είναι η ισορροπία της κουτάλας" τόσα δίνω πόσα θες" δεν βγαίνει πουθενά. Τα μόνιμα κομματοσκυλα που κατσικώθηκαν και λυμαίνονται τον τόπο πλουτίζοντας δεκαετίες τώρα πρέπει να ξεσκεπαστούν και να φύγουν.

    Να δούμε πόσους μισθούς και από που έχει ο κάθε εργατο - αγροτοπατέρας και πόσα "αληθινά" ένσημα έχει , όπως και οι συμμετοχές τους σε προγράμματα , επιδοτήσεις , αποζημιώσεις κλπ. τι του απέφεραν οικονομικά.

    Γιατί παίζουν "ισόβιες "θέσεις σε χρεοκοπημένους αγροτικούς συνεταιρισμούς ?

    Να δούμε ο κάθε τύπος που χτυπιέται κάθε μέρα στα φρουτάκια χάνοντας μεγάλα ποσά που τα βρίσκει? και ως τι έχει διαπρέψει και θέλει να οδηγήσει γενικότερα τον τόπο στις δικές του προτεραιότητες ?

    Γιατί οι του Πασοκ αλλά και οι της ΝΔ δεν διαχωρίζουν τη θέση τους όταν παίζουν διορισμοί /απευθείας αναθέσεις τύπου ΕΛΒΙΖ?

    και ένα μα κυριολεκτικά ένα μεγάλο σωρό άλλα γιατί.

    Οσο για τον Μπελίδη τι να πω.. απλά λίγος έως ανύπαρκτος.

    Ευχαριστώ για τον χώρο αλλα και τον χρόνο και καλο Σ/Β σε όλους.

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤΚΑΚΗ27 Αυγούστου 2010 στις 3:09 μ.μ.

    ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Vereniki αν όπως γράφεις - πράτεις τότε είμαι μαζί σου.
    Η δε Αναστασία πρέπει να καταλάβει ότι τα BLOGS έχουν κυρίως ανώνυμους εραστές.
    Είναι απλό η το αποδέχεσαι η δεν συμμετέχεις.
    Σαφώς θα πρέπει να είναι κόσμιοι και ευγενικοί, η δε γνώμη του κάθε επισκέπτη όπως και αν αποτυπωθεί (ορθογραφημένα η ανορθόγραφα) είναι σεβαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προς τον/την Ανώνυμος 27 Αυγούστου 2010 3:09 μ.μ.
    είπε... (ορθογραφημένα η ανορθόγραφα)

    συνμφωνω
    Συμφύνωα με μαι έυρενα στο Πμανιπσήτειο τυο Κμτρπίαιζ, δνε πεαίζι ρλόο με τι
    σριεά ενίαι τοθοπεμετένα τα γταμαμρά μσέα σε μαι λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το
    ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωστή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε
    τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβααιάεστε χρωίς πλβημόρα.Ατυό
    γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ,
    αλλά τνη λξηέ σνα σωύλοο.

    Ατιπτσυεο, ε;

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοί φίλοι,
    Ο Μαυρουδής είναι ένας αυτοδημιούργητος,μορφωμένος και ταλαντούχος άνθρωπος με πλούσιο βιογραφικό γεμάτο από αγώνες και παρουσίες στα Κέντρα Αποφάσεων!!
    Δεν είναι τυχαίο οτι ήταν στους πρώτους επιλαχόντες για υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ!!
    Ε,όχι και να τον συγκρίνουμε με τον Μπελίδη!! Πείτε μου ένα έργο του στην τετραετία που πέρασε???
    Όσο για κάποιους υποχθόνιους,παρασκηνιακούς τύπους (ξέρουν αυτοί και διαβάζουν και το blog) ας ξεκαθαρίσουν την θέση τους με ποιόν τάσσονται υπέρ ή κατά!! Ή μήπως τους βολεύει ο κ.Αραμπατζής?? λέω εγώ τώρα....
    Αναμένουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή