ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

To 80% των βαμβακοκαλλιεργειών στα Κουφάλια έχει καταστρέψει το πράσινο σκουλήκι

Να ενεργήσει άμεσα τα δέοντα, «ώστε να καταγραφούν οι ζημιές και να αποκατασταθούν οικονομικά οι βαμβακοκαλλιεργητές», η παραγωγή των οποίων έχει υποστεί ζημίες από την ασθένεια του πράσινου σκουληκιού, ζητά από την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, με σημερινή επιστολή του.
Μεταξύ άλλων, ο νομάρχης αναφέρει ότι στο δήμο Κουφαλίων Θεσσαλονίκης οι καταστροφές στις βαμβακοκαλλιέργειες εκτιμάται πως υπερβαίνουν το 80% της συνολικής παραγωγής. Προχωρά μάλιστα και στην εκτίμηση πως ανάλογη είναι η εικόνα και στους νομούς Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής, στους οποίους - μαζί με τη Θεσσαλονίκη - καλλιεργούνται περίπου 650.000 στρέμματα με βαμβάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου