ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Δήμος Χαλκηδόνας: Εν αναμονή των αποτελεσμάτων

Tελείωσε η τηλεφωνική δημοσκόπηση για την ανάδειξη ενός και μόνο υποψηφίου από τη ΝΔ για τη διεκδίκηση του δήμου Χαλκηδόνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στη βδομάδα, θα κληθούν όλοι όσοι ΝΔες κατέθεσαν ενδιαφέρον για να τους ανακοινωθεί το αποτέλεσμα.

Ας δούμε όμως πως εξελίσσονται τα πολιτικά πράγματα μέχρι στιγμής.
Παρά την αρχική πεποίθηση πολλών πως ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Δαϊκούδης θα τα παρατούσε στα μέσα των προσπαθειών του, όχι μόνο δεν τα παρατάει αλλά εμφανίζεται και πολλαπλά ενισχυμένος, τουλάχιστον στα Κουφάλια, έναντι του αντιπάλου και συνδημότη του Γιάννη Τσουκνιδά (σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στα Κουφάλια).
Ωστόσο, ο κ. Δαϊκούδης υστερεί κατά πολύ στη Χαλκηδόνα αλλά λιγότερο στον Άγιο Αθανάσιο.
Ο Σάκης Βενέτης φαίνεται πως θα ενσωματωθεί στο ψηφοδέλτιο του Άρη Αραμπατζή αφού όλα δείχνουν πως δεν θα είναι υποψήφιος.
Ο Άρης Αραμπατζής, παρά το ότι γνωρίζει πολύ καλά το πρεοεκλογικό παιχνίδι, δείχνει να έχει πρόβλημα στον τόπο του και στα Κουφάλια αλλά με σημαντικό προβάδισμα στη Χαλκηδόνα αφού κατάφερε να αποσπάσει νυν δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι και κινούν κάποια από τα πολιτικά (και όχι μόνο) νήματα. Εάν καταφέρει να ενώσει και τον τόπο του τότε έχει πιθανότητες εκλογής (το ξαναλέμε...εάν καταφέρει να ενώσει τον τόπο του).
Ο Γιάννης Τσουκνιδάς φαίνεται πως δεν πατάει σταθερά και η αρχική του θέληση για διεκδίκηση της δημαρχίας μοιάζει με όνειρο απατηλό. Σε αυτό συμβάλλει και η απομάκρυνση από κοντά του, στελέχη που τον στήριζαν επί πολλά χρόνια. Μάλιστα, τα ίδια στελέχη, διαδίδουν πως ο πρώην δήμαρχος Κουφαλίων ίσως κατέβει στο πλευρό του Παναγιώτη Ψωμιάδη για υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος (εμείς το βλέπουμε λιγάκι απίθανο).
Στο ΠΑΣΟΚ, ο δήμαρχος Κουφαλίων φαίνεται πως πήρε "ψηλά τον αμανέ" και υποστηρίζει άνετος πως θα είναι ο επόμενος δήμαρχος. Μάλιστα, λέγεται ότι, δημότες και επιχειρηματίες και από τους τρεις δήμους τον παρακαλούν (?) για να του καταθέσουν την ταυτότητα τους για να τους βάλει στο ψηφοδέλτιό του... (ηρέμησε δήμαρχε, οι δημότες δεν είναι ψάρια για να τους πετάς πεζόβολο).
Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως ρυθμιστής των εκλογών θα είναι η Χαλκηδόνα αφού δεν έχει κανέναν υποψήφιο.

16 σχόλια:

  1. και όμως κάνεις λάθος να πιστεύεις πως από την Χαλκηδόνα δεν θα υπάρχει υποψηφιος σε λίγες μέρες .......λίγο υπομονή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εάν εννοείς το άτομο που έχει σχέσεις με το γραφείο Τσούρα κάνεις λάθος , αυτή δεν δέχτηκε να κατέβει υποψήφια βουλευτής θα κατέβει για δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.
    ΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΑΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Ο ΜΑΡΑΝΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΟ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΗ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ . ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΕΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ . ΒΛΕΠΟΥΜΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάλι ακούμε για γραφεία και υποστηρίξεις απο βουλευτές και πολιτευτές.
    Τελικώς αυτή η χώρα είναι ενα απέραντο φρενοκομείο όπως σωστά είπε ο Καραμανλής.
    Ολοι θέλουν να αλλάξουν τα πάντα .. αλλά για τους άλλους..για τους ίδιους κρατούν τις προτιμήσεις τους σε βουλευτές και "ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ".Μαζική ψυχανάλυση με εκπτωτικό κουπόνι για να βγούμε απο την κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματικά ο Αραμπατζής έχει πρόβλημα στον Δήμο του. Εχθές συναντήθηκε με άτομα από τον Βαθύλακκο αλλά δυστυχώς πείρε ένα μεγάλο ΟΧΙ από τα άτομα που σχεδίαζε να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ε τι θα ειχε ρε παιδια!!!εδω ο κοσμος τον βριζει και αυτοσ θελει να κατεβει!!!!θα τρελαθουμε τελειως!!!τι να πω!!!ολα μα ολα για τα φραγκα!!!μαυρο στουσ παλιους!!!!!ο δημος μας θελει νεουσ ανθρωπους!!!εντιμους!!!που δειχνουν εργο!!!!ΜΠΙΚΟ μαζι σου!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχαχα ο μπικος ειναι ο νεος και ο εντιμος ???

    τωρα γελασαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σήμερα το βράδυ ο Μπίκος θα έχει επαφές στον Βαθύλακκο και αύριο στην Μεσήμβρια και οι πληροφορίες μου λένε ότι θα κλείσει μεγάλα ονόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΝΟΕΙΤΕ!!!!!ΝΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!!!ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΩΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!!!ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΙΔΗ Ο ΜΠΙΚΟΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΣΗΣ!!!ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ!!!ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ !!!ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΡΤΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΒΛΕΠΕΙ!!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΤΩ!!!!ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΙΧΝΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΗΚΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΙΞΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΚΑΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΩΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΪΚΟΥΔΗ, ΤΟΝ ΜΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΣΕΒΗ ΣΑΣ ΠΟΘΟ ΟΤΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΤΑΤΑ.
    ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ (4) ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.

    Υ.Γ. ΔΗΘΕΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΚΑΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΙΚΟ , ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ Κ.Ο.Κ.. ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΜΙΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΟΠΩΣ Π.Χ ΤΟ ΑΔΕΝΔΡΟ ,ΟΠΟΥ ΦΙΛΟΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΑΤΟΜΑ ΑΦΘΑΡΤΑ, ΤΙΜΙΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΑ , ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο καθενας μας εχει τισ αποψεις του!!!!και μπορουμε να την εκφραζουμε!!!!τελος η καταντια του δημου μας ειστε!!!!!!τελος!!!να φυγουν ολοι παλαιοκομματικοι και αγροτοπατερες του δημου μας!!!τα δηθεν παραγοντακια!!!που εκτος απο τον σταυρο τους δεν εχουν αλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Aπο το ΠΑΣΟΚ στο ΑΔΕΝΔΡΟ και άφθαρτοι και ΤΙΜΙΟΙ και ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ.
    Καλά τα είχαμε κόψει τα χάπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή