ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Δημοσιεύουμε αυτούσιο το παρακάτω μήνυμα από το blog http://dimosagiou.blogspot.com/2010/08/blog-post.html


Βρισκόμαστε αναμφίβολα σε μια δύσκολη καμπή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και για την Ελλάδα γενικότερα με την διοικητική μεταρρύθμιση που επιχειρεί η Κυβέρνηση, σε μια οικονομική δυσχέρεια Εθνική και Διεθνής.

Η διοικητική μεταρρύθμιση με το πρόγραμμα «Καλλικράτης» έχει να συνενώσει τους πρώην Καποδιστριακούς δήμους σε ακόμα μεγαλύτερες Διοικητικές Μονάδες Δήμων, να καθορήσει νέα δομή στις αρμοδιότητες, τις ευθύνες και την λειτουργία των Δήμων.

Η νέα αυτή Διοικητική δομή απαιτεί ανθρώπους, αφενός Ικανούς πολιτικά, επιστημονικά και διοικητικά και αφετέρου ανθρώπους με ικανότητες συνεργασίας, επιλογής συνεργατών να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο που θα βρουν μπροστά τους, μιας και από τον Ιανουάριο του 2011 πολλές νέες αρμοδιότητες έχουν να προστεθούν στο έργο του Δήμου.

Ο Νέος Δήμαρχος που θα αναλάβει τα ινία του Δήμου θα πρέπει να ισορροπεί μεταξύ Περιφέρειας, Αθήνας και Βρυξελλών. Θα αναπτυχθούν δυνατότητες για πόρους πέραν των Εθνικών, (εκτός των δυσκολιών που θα προκύψουν) στις Νέες Διοικητικά μονάδες.

Σε αυτή τη νέα σελίδα που ανοίγει για τον τόπο μας ο Ικανός πολιτικά να σταθεί στο τιμόνι του Νέου Δήμου Χαλκηδόνας είναι ο Παναγιώτης Τσανής.
Ο Παναγιώτης σε όλη τη μακρόχρονη πορεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχει δήξει Άριστα δήγματα γραφής διοίκησης και συνεργασίας.
Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να συνενώσει τάσεις και ροπές για να δημιουργήσει μια νικηφόρα και δημιουργική πορεία για τον Δήμο μας. Έχει αποδείξει και στο παρελθόν και είναι έτοιμος να το επαναλάβει πως δεν είναι έρμαιο παραπολιτικών συντεχνιών και κλικών που παραδοσιακά έχουν ταλανίσει τον τόπο τα τελευταία χρόνια.

Με χέρια καθαρά, φωνή διαυγής, όραμα και πρόγραμμα για τον τόπο μας, ο Παναγιώτης ρίχτηκε στον αγώνα διεκδίκησης του Δημαρχιακού θώκου, και σ’ αυτόν το όμορφο αγώνα θα βρει πολλούς συμπαραστάτες.

Η συντακτική ομάδα του blog «Δημότες Αγίου Αθανασίου» δηλώνουν την στήριξή τους στον Αγώνα του Παναγιώτη Τσανή.

Όσοι απ’ όλους εσάς πιστεύετε στις δυνατότητες του Παναγιώτη δηλώστε το ξεκάθαρα σε πιθανή τηλεφωνική δημοσκόπηση.

ΝΑΙ … οι προσδοκίες είναι Μεγάλες για τον Δήμο μας !!!
ΝΑΙ … ο Παναγιώτης μπορεί !!!

Η συντακτική ομάδα του blog:
- Στεργιάδης Απόστολος
- Αλεξανδράκης Γιάννης
- Ανέστης Μιχάλης
- Σαατσάκη Νίκη
- Πέτκογλου Κώστας

4 σχόλια:

  1. Ωραία όλα αυτά, όμως εάν το χρίσμα δωθεί στον Μπελίδη ο Τσανής ούτε στη Γέφυρα δεν θα κάνει ψηφοδέλτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα ρε παιδια πλακα μας κανετε ? ο τσανης για Δημαρχος ? σιγα θα σκισουμε το καλσον.
    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά δεν είναι μόνο οι Νεοδημοκράτες που είναι για ψυχανάλυση.
    ΠΑΣΟΚ με Τζανή και αέρα νικητή.
    Εσείς όλο το χάπι, με το σιρόπι "καπάκι" για σίγουρα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Παναγιώτης σε όλη τη μακρόχρονη πορεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχει δήξει Άριστα δήγματα γραφής διοίκησης και συνεργασίας.

    δήξει ή δείξει;;;

    "δήγμα" = το δάγκωμα

    Ωωωωχ! μας δάγκωσες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή