ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Αναγέννηση Χαλκηδόνας: "Ο δήμος μας κοροϊδεύει"

Έκτακτο ΔΣ της Αναγέννησης Χαλκηδόνας συγκαλείται αύριο Παρασκευή 13/8 στις 9 το βράδυ στα ανακαινισμένα γραφεία της ομάδας.
Σύμφωνα με στελέχη της "Αναγέννησης", ο δήμος Χαλκηδόνας τους είχε υποσχεθεί χρηματικό ποσό για την ανάπλαση του χώρου του γηπέδου αλλά από ότι φαίνεται πήρε πίσω τον λόγο του.
Οι εργασίες στον χώρο του γηπέδου έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και αναμένεται να ξεπεράσουν τις 50.000 €.

Τα θέματα που θα συζητηθούν στο έκτακτο ΔΣ είναι τα εξής:
1. Απομάκρυνση της ομάδας από τη Χαλκηδόνα σε άλλο γήπεδο (!!!)
2. Αναζήτηση νέας έδρας της ομάδας.
3. Απολογισμός της μέχρι τώρα πορείας όσον αφορά τις προσωπικές εργασίες που έχουν γίνει για το Δημοτικό Γήπεδο Χαλκηδόνας.
4. Κοροϊδία και πλήρη αδιαφορία από τον δήμο Χαλκηδόνας για τον αθλητισμό και το γήπεδο.
5. Συσπείρωση των φιλάθλων της Αναγέννησης για τη νέα και δυναμική αρχή της ομάδας προς τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η Αναγέννηση Χαληδόνας καλεί όλα τα μέλη και το ΔΣ της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρόν στο έκτακτο ΔΣ για τις τελικές αποφάσεις.

6 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ-ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ.ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΓΗΠΕΔΑ,ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ,ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ κλπ.Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ.... ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΕΡΟΣΚΟΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑ ΤΟΥ Μ.ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 60.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ........ΕΛΕΟΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ.
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΛΠ. ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΜΕΡΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙΣ.ΜΟΥΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΡΙΣΕΙΣ.ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ.
    ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ 10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΩΣΑΜΕ 40.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.
    ΕΤΣΙ Κε ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ Κε ΣΥΜΒΟΥΛΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ 100%.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ (ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ) ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
    ΑΛΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ 150.000 - 200.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΙΝΗΣΗ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή