ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Ενδιαφέρον "μηδέν"

Πριν λίγες ημέρες ένας από τους αναγνώστες μας είχε ζητήσει από τους υποψηφίους να μας αναλύσουν τον Καλλικράτη και τα προβλήματά του.
Αλλά τελικά φαίνεται πως κανείς από αυτούς δεν μπαίνει στον κόπο να αναλύσει τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν οι νέοι δήμοι μετά τη συνένωσή τους (γνωρίζουμε πως μας διαβάζουν όλοι οι υποψήφιοι).
Και γιατί να μπει? Ποιος θα αφήσει τα τσίπουρα, τα λουκάνικα, τα πανηγύρια, τις παραλίες, "το μάτι" κλπ. για να ασχοληθεί με "μικροπράγματα"?
Ή δεν γνωρίζουν (πολύ πιθανόν) ή απλά δεν τους ενδιαφέρουν τα μελλοντικά προβλήματα.

Άλλωστε το έχουμε πει... Κανείς (μα κανείς) από αυτούς δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον των παιδιών μας, για το μέλλον του τόπου μας. Είναι όλοι για την δική τους τσέπη (και μερικών συνεργατών τους) και για την αναγνωρισιμότητα που θα αποκτήσουν για να μπορέσουν στο μέλλον να ξαναδιεκδικήσουν ένα αντίστοιχο αξίωμα...
Μπράβο σας για το ΜΗΔΕΝΙΚΟ ενδιαφέρον που δείχνετε για τους συνδημότες σας...
Πιστεύουμε πως το ίδιο ενδιαφέρον (και ακόμη περισσότερο) θα δείξουν και αυτοί για εσάς... Και όχι αδίκως.

1 σχόλιο:

  1. TO EIΠΕΣ ΚΑΛΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ.ΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ 40% ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ...ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή