ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Καθησυχάζουν οι ειδικοί για την εγκεφαλίτιδα από τσίμπημα κουνουπιών

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι ειδικοί για τα αυξημένα περιστατικά εγκεφαλίτιδας που καταγράφηκαν φέτος, από τις αρχές Ιουλίου έως τις αρχές Αυγούστου, και που οφείλονται στον ιό του Δυτικού Νείλου. Τα άτομα που νόσησαν, είναι ηλικίας από 23 έως 80 χρόνων και στην πλειοψηφία τους άνω των 75 ετών. Τα περιστατικά καταγράφηκαν στην Κεντρική Μακεδονία και κυρίως στην περιοχές γύρω από το δέλτα του Αξιού ποταμού, Κιλκίς, Πέλλα, Ημαθία.

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια καθηγήτρια μικροβιολογίας του ΑΠΘ Άννα Παπά, που διενήργησε όλες τις εξετάσεις των ασθενών, «ο ιός κάνει ήπια λοίμωξη, ο κόσμος μπορεί να μολυνθεί αλλά να μην παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα».

συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου