ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Τυχαίο; Δε νομίζω...

Φαίνεται πως οι καρποί που προσπάθησε να μαζέψει ο Γιάννης Μπίκος από το "δένδρο" του ΠΑΣΟΚ ήταν στα "ψηλά κλαδιά" και πλέον η ελπίδα του για δυναμικό - πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο φαντάζει μακρινή εάν όχι υλοποιήσιμη αφού ο "δάχτυλος" για την υποψηφιότητα Μαραντέλου αναρριχήθηκε στο πράσινο δένδρο με ταχύτητα και τακτική σκίουρου.
Τα νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα και οι πολιτικοί "ανάδοχοι" του Γ. Μαραντέλου, βλέποντας το αδιέξοδο των εσωτερικών διαδικασιών του ΠΑΣΟΚ, τον τοποθέτησαν την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση ίσως για να εμποδίσει τη διαρροή που ετοιμαζόταν προς τον Γιάννη Μπίκο από τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος με επιρροή στους πολίτες.
Έτσι κανείς δεν θα μείνει παραπονούμενος αφού όλοι πλέον οι βουλευτάδες έχουν και από έναν υποψήφιο. Πρέπει, ωστόσο, όταν θα έρθουν να ζητήσουν ψήφο, να εμφανισθούν οι ίδιοι και όχι να στείλουν τους "στρατιώτες" τους.
Αλήθεια, γιατί κανείς από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν εμφανίστηκε στις 3ήμερες εκδηλώσεις του Μορφωτικού Συλλόγου Χαλκηδόνας;

16 σχόλια:

  1. Μας τα εχετε πρίξει με τον Γίαννη Μπικό σιγα το στελεχος που μας το προβάλετε αν τελικα καταφέρει να κανει ψηφοδέλτιο και να κατέβει στις εκλογές τότε θα δεί τι θα πάρει εδω ρε σεις στο χωριό του δεν τον θέλουν γιατι ξέρουν τι είναι, γι΄αυτο και τον πέταξε και ο Ψωμιάδης και τώρα ψάχνετε να ειναι στην επικαιρότητα γιατι σε λίγο δεν θα τον δίνει κανενας σημασία και αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελα τωρα που σε χαλασε...
    Δεν θα λεμε και ιδια ξανα και ξανα..Εσυ τουλαχιστον θα πρεπει να χαιρεσαι..καθε ποστ για το Μπικο σου δινει τροφη για σχολια και μεροκαματο...Εσυ ομως που ξερεις τι παιζει παντου και για τους παντες δε με λες...το ασυμβιβαστο ισχυει για τον Αραμπατζη ή οχι??? Φαρμακειο-δημαρχειο κατι δεν μου κολλαει εδω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως πρέπει το blog σας να θέσει ορισμένα ερωτήματα προς όλους αυτούς τους φερόμενους "υποψήφιους" δημάρχους σχετικά με τις αρμοδιότητες που θα αναλάβουν οι νέοι Δήμοι που θα προκύψουν με την εφαρμογή του "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"; Ή με ποιο τρόπο θα αντιμετωπίσουν τα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας; Πολύ πιστεύω ότι δεν θα πάρουμε ικανοππιητικές απαντήσεις...
    Όσον αφορά την μη παρουσία των Βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις εκδηλώσεις του Μορφωτικού Συλλόγου Χαλκηδόνας, μήπως πρέπει πρώτα να μάθουμε αν στάλθηκαν προς αυτούς προσκλήσεις και αν ναι πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσα ερωτήματα και να θέσουμε δεν νομίζω πως θα πάρουμε απαντήσεις. Όσο για το εάν στάλθηκαν προσκλήσεις δεν γνωρίζω αλλά θα έπρεπε να το γνωρίζουν όπως γνωρίζουν όλα τα υπόλοιπα. Άλλωστε στους βουλευτές της ΝΔ που ήταν στις εκδηλώσεις δεν στάλθηκαν προσκλήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως θα κάνουμε μια ερώτηση προς τους υποψήφιους για να μας απαντήσουν για τις αρμοδιότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγνώμη, πόσοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη δημαρχία αυτή τη στιγμή; Γιατί μού φαίνονται πάρα πολλοί οι 15 της δημοσκόπησης. Και οι μισοί να μείνουν είναι πάλι πάρα πολλοί. Δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους και να κατέβουν 4-5 το πολύ; Αλίμονο. Τόσο μεγάλη είναι η ΚΑΡΕΚΛΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΣΟΥΓΚΛΙΝΗΣ6 Αυγούστου 2010 στις 12:04 π.μ.

    Κάποτε πρέπει να λέμε και μείς την γνώμη μας , μιάς και γνωρίσαμε απο κοντά την "γλύκα" της εξουσίας.
    Ο κάθε υποψήφιος θα κριθεί στις εκλογές αφού έχει θέσει την υποψηφιοτητά του.
    Το αναφέρω για τον Μπίκο , για τον οποίο ότι και να λέμε η τελική απόρριψη ή έγκριση θα γίνει απο τον κόσμο στις επερχόμενες εκλογές.
    Θέλω όμως να τονίσω ότι για τους υποψηφίους δεν φθάνει μόνο να δείχνουν "τίμιοι" αλλά και νάναι.
    Αφορμή των ως άνω είναι οι ενασχολήσεις του Κου Αραμπατζή με τα κοινά της τρεχούσης τετραετίας.
    Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου
    Πρόεδρος Αναπτυξιακής Θεσσαλονίκης (ναι , ναι εκεί που απαγορευόταν κατά την δημοκρατική αντίληψη του Κου Αραμπατζή ) να συμμετέχουν εκτός των Δημάρχων και Αντιδήμαρχοι ή μέλη Δημοτικών συμβουλίων στο Δ.Σ της αναπτυξιακής.
    Πρόεδρος του Κ.Ε.Κ Γέφυρας.
    Ολες έμμισθες θέσεις.
    Βλέπω με ενδιαφέρον ότι ο Κος Μαραντέλος - υποψήφιος του Π.Α.Σ.Ο.Κ για τον Δήμο Χαλκηδόνας - να ανταγωνίζεται τον Κο Αραμπατζή στις έμμισθες ενασχολήσεις.
    Αντιπρόεδρος HELLEXPO
    Μέλος Δ.Σ κάποιου φορέα.
    Αλλαξε ο Μανωλιός έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.
    Βέβαια ο Κος Μαραντέλος δεν έχασε όπως αδικαιολογήτως αναφέρατε την επαφή του με τον Δήμο Χαλκηδόνας.
    Είναι ο εκδότης του περιοδικού του Δήμου Χαλκηδόνας ,όπου ο σημερινός Δήμαρχος Κος Νικόπουλος ,ελεήμων γαρ , με 6.000 ευρώ (των φορολογουμένων βεβαίως) ,φρόντισε να εξωραίσει το προφίλ του και το έργο του με το μικρό αυτό δωράκι στον εαυτό του , συνεπικουρούντως και του Κου Μαραντέλου , που έρχεται φουριόζος για μία ακόμη "θέση".
    Ελεος, αφήστε και στους νέους τίποτε ...για να μη κραυγάζεται υποκριτικά περί ΑΝΕΡΓΙΑΣ , αλλά να μιλάτε σιγά και εμπιστευτικά για την ΥΠΕΡΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας μας απαντήσει πρώτα ο κ. Τσουγκλίνης με τι έχει ασχοληθεί σοβαρά επαγγελματικά μέχρι τώρα και επίσης ποιου υποψηφίου παραστρεχάμενος είναι αυτή τη φορά και μετά να κάνει κριτική σ' άλλους.
    Αν δεν κάνω λάθος ο κ. Τσουγκλίνης δεν ήταν πρώτα παρατρεχάμενος του κ. Τσιτουρίδη, στη συνέχεια επειδή του χάλασε τα σχέδια πέρασε στην αντιπολίτευση, έγινε παρατρεχάμενος του νυν δημάρχου και αφού και μ' αυτόν δεν του βγήκαν τα γούστα, πέρασε και πάλι στην αντιπολίτευση; Και απ' ότι βλέπω πάλι έχει σκοπό να εξασφαλίσει μια θεσούλα και με την νέα διοίκηση του Δήμου.
    Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.
    Φυσικά κάτι τέτοιοι σαν τον κ. Τσουγκλίνη έφτασαν σε αυτήν την θέση τον Δήμο Χαλκηδόνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΣΟΥΓΚΛΙΝΗΣ6 Αυγούστου 2010 στις 11:12 π.μ.

    Δεν υπήρξα ποτέ παρατρεχάμενος κανενός.
    Αν αποσαφηνίσουμε την θέση σου θα δούμε ότι έχεις κάποιες εμμονές που δεν σου βγάινουν.
    1ον η ανωνυμία σου
    2ον Δεν απαντάς στα όσα εγώ αναφέρω (μιλάω για πολυθεσίτες πολιτικούς).
    3ον Δεν υπήρξα ποτέ παρατρεχάμενος του Κου Τσιτουρίδη (πολέμιος ήμουν χαρακτηρισμένος).
    4ον Με τον νύν Δήμαρχο εξεδήλωσα την αντιθεσή μου και παραιτήθηκα στις 31.12.2010
    5ον ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ (αυτό για τις θεσούλες και τα παραμύθια που αναφέρεις)
    6ον Υπήρξα 8 χρόνια Πρόεδρος στο Τοπικό συμβούλιο Αδένδρου και 3 χρόνια Αντιδήμαρχος Χαλκηδόνας.
    Πάντοτε με δικαίωμα υπογραφής.
    Κάνε ταμείο και δες πόσες "κατηγορίες" μου έχουν προσάψει στα 11 χρόνια της ενασχολησής μου και έλα να ξαναμιλήσουμε ΈΠΩΝΥΜΩΣ.
    Εγώ έχω το θάρρος της γνώμης , όπως είχα και το θάρρος της υπογραφής.
    Εσείς είστε οι "τυφλοπόντικες" της πολιτικής.
    Παντού λαγούμια και πάντα κρυφά και υπόγεια.
    Τέλος οι ορντινάντσες και οι αυλοκόλακες (επειδή υποψιάζομαι ποιός είσαι λαμόγιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε Τσουγκίνη το ότι δεν έχουν να σου προσάψουν τίποτε για τα 11 χρόνια ενασχόλησή σου με τα κοινά αποδεικνύει ότι δεν έκανες και τίποτε κατά την διάρκεια των "λαμπρών" θητειών σου. Έλαμψες με την κενότηττά σου.
    Όσον αφορά το ότι δεν θα είσαι υποψήφιος αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ευλογία για τον τόπο.
    Τελειώνοντας λαμόγια είναι αυτοί οι οποίοι έχουν την ενασχόληση με τα κοινά ως επάγγελμα για την εξασφάλιση του βιοπορισμού τους και επίσης για την εξασφάλιση "πελατών" στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών που τους στηρίζουν.
    Έτσι κ. Τσουγκλίνη;
    Άντε γεια και σε ευαχαριστούμε που δεν θα ασχοληθείς πάλι με τα κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ήρεμα guys. Είχαμε πει ότι θα αφήσουμε ανοιχτά τα σχόλια αλλά μην το παρατραβάτε. Και εαν κάποιος θέλει να ρίχνει κατηγορίες και ευθύνες μπορεί αν το κάνει αλλά επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε ανώνυμε (05 Αυγούστου 2010 5:51 μ.μ.) πιστεύουμε πωε τελικά οι υποψήφιοι θα είναι 6. Δηλαδή 2 + 2 + 1 + 1 = 2 ΠΑΣΟΚ, 2 ΝΔ, 1 ΚΚΕ και 1 (υποτίθεται) ανεξάρτητος (ΜΠΙΚΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΣΟΥΓΚΛΙΝΗΣ6 Αυγούστου 2010 στις 11:16 μ.μ.

    Οφείλω να απαντήσω στον 2.24 για μερικές επεξηγήσεις , αν και η "ανωνυμία" με προιδεάζει αρνητικά.
    Εν τούτοις θέλω να δεχθώ την θεωρία της απολύτου αποχής αλλά της δεδηλωμένης εντιμοτητάς μου.
    Δέχομαι ότι ενώ οι άλλοι εργάζονταν (εκτός απο 150 περίπου παραστάσεις που πραγματοποίησα στα δικαστήρια , όπου διεκδικήθηκαν 630.000 ευρώ , πληρώσαμε 92.000 ευρώ , δηλαδή "κερδίσαμε" το 88% των διεκδικουμένων ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ).
    Επίσης τα πρόστιμα της εφορίας , τις παραστάσεις του Ι.Κ.Α ,τις "νομιμοποιήσεις" των προσλήψεων του Δημάρχου στον επίτροπο , τις καταθέσεις των εφέσεων στο Ειρηνοδικείο και πολλά ακόμη , που επιπροσθέτως κάλυπτα με δικά μου ΕΞΟΔΑ αλλά είμαι ευτυχής που αν και καθήμενος είχα έντιμο βίο και σεβάστηκα το 20ράκι της γριούλας που το ξεδίπλωνε 5 λεπτά για να πληρώσει Δημοτικά τέλη.
    Διότι συν τοις άλλοις έχω 6 παιδιά που απο τους 4 διαγωνισμούς (μερική απασχόληση και 8μηνες + STAGE ) που πέρασαν απο τα χέρια μου ήταν ΟΛΟΙ μέσα με σφραγίδα και υπογραφή (ΝΟΜΙΜΩΣ).
    Πλήν όμως ήμουν της άποψης ένας είναι αρκετός απο κάθε οικογένεια.
    Είχαμε δεσμευτεί (τελικά ΜΟΝΟ εγώ απο ότι φαίνεται να μη συμμετάσχουν συγγενείς σε κανένα διαγωνισμό).
    Να σου απαρριθμήσω ξαδέλφια , κουμπάρους , φίλους , συγγενείς που παρήλασαν ??? και παρελαύνουν ???
    Οσα για τα βιοποριστικά 1300 ευρώ τον μήνα το 2007 και τα 1700 ευρώ το 2008 και 2009 είναι αστείο επιεικώς για "ετοιμοθάνατους".
    Εγώ έχω οικογένεια 8 ατόμων.
    Η γυναίκα μου και ο 1ος γιός μου απολυμμένοι , ο 2ος άνεργος , ο 3ος στο πανεπιστήμιο , ο 4ος άνεργος και τέλος 2 μικρά, 1 στο γυμνάσιο και 1 στο Δημοτικό με φροντιστήρια και τα συναφή που προδιαθέτουν εισόδημα τουλάχιστον 5.000 ευρώ με τα 3 σπίτια που διατηρούμε.
    Είμαι εγγεγραμμένος απο το 1984 στο ΤΕΒΕ και έχω άδεια ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ απο το 1986 (διπλωματούχος με 2 αναγνωρισμένες ξένες γλώσσες(επάρκεια του υπουργείου παιδείας).
    Εαν δεν είχα την δουλειά μου λοιπόν , θα είχα προ πολλού απεμπολήσει το δικαίωμα της ύπαρξης.
    Αυτά για την αποκατάσταση της αληθείας, και όχι της περιρέουσας αλητείας (είσαι ανενημέρωτος).
    Τέλος σας ΠΡΟΚΑΛΩ καί σας ΠΡΟΣΚΑΛΩ σε μία ανοιχτή συζήτηση ΜΕ η ΧΩΡΙΣ μάσκες.
    Δοκιμάστε και το φώς ....ποτέ δεν ξέρεις.

    Υ.Γ Αν μπαινόβγαινα στα βουλευτικά γραφεία δεν θάχα 4 ανέργους στο σπίτι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Bαρα Τσογλινη και μαζι σου ολοι.
    Δεν τους φτανουν 1 μισθος.
    Φαγαν φαγαν και μας στηλαν τον λογαριασμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μην ανχωνεσται!!!!οταν βγει ο μπικος δημαρχος!!!κατι τσουτσεκια οπως αυτος ο ανωνυμος!!!θα μπουν στην θεση τους!!!!απλα φιλε εισαι ασχετος με την πολιτικη γιατι πολυ απλα εσυ κρινεισ ενα πολιτικο απο τα λεφτα που θα σου δωσει και οχι απο το κοινονικο εργο που εχει προσφερειοπωσ ο γιαννης μπικος!!!κατι τυπακια σαν και σενα οδηγησαν τουσ πολιτικους στις λαμογιες!!!!γιατι απλα αθτοι ειναι οι καπετανιοι και εσεισ οι μουτσοι τους!!(χειροκτοτητες τους)!!!και μια ερωτηση τι σου εταξε εσενα ο αραμπατζης????τι θεσει??????για πεσ μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΣΟΥΓΚΛΙΝΗΣ10 Αυγούστου 2010 στις 2:02 π.μ.

    Για να μη μακρυγορούμε με τους καλούς και τους κακούς της πολιτικής , κοντός ψαλμός αλληλούια.
    Ερχονται οι εκλογές και θα μάθουμε τι και ποιόν θέλει ο κόσμος.
    Οσο για σένα φίλε Τσουγκλίνη με λένε όχι Τσογλίνη.
    Δεν χρειάζεται να σου τάξει κάποιος για να πείς την γνώμη σου και μάλιστα ανώνυμα.
    Οποιος και αν βγεί τελικώς οφείλουμε να σεβαστούμε το αποτέλεσμα, επώνυμα ή ανώνυμα.
    Ανώνυμα επίσης η επώνυμα έχουμε το δικαίωμα της γνώμης και της άποψης την οποία καταθέτουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή