ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010

ΠΑΟ Κουφαλίων

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές των Κουφαλίων αφού βρέθηκε στην προπόνηση ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής του Ιωνικού, της Καβάλας και της Βέροιας, Κίνγκ. Ο παλαίμαχος αμυντικός μάλιστα για μια ώρα περίπου και με τις ευλογίες του κ. Ζήφκα, δίδαξε στους αμυντικούς μαθήματα τακτικής.
Μια εμπειρία πρωτόγνωρη για τους νεαρούς κυρίως παίκτες που είχαν την ευκαιρία να μάθουν κάποια μυστικά της θέσης που παίζουν, από έναν έμπειρο και μεγάλο γνώστη του ποδοσφαίρου.

periferiako

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου