ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

EΠΣΜ: Έκδοση Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή

Σε εφαρμογή του Κανονισμού Προπονητών της ΕΠΟ και σε συνεργασία της ΕΠΣ Μακεδονίας με το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης γνωρίζουμε στα σωματεία μας τα παρακάτω:

Τα σωματεία της Α1 και Α Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας υποχρεούνται να απασχολούν προπονητή ο οποίος είναι μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης.

Οι προπονητές των παραπάνω σωματείων θα πρέπει, μέχρι την έναρξη των πρωταθλημάτων τους, να προμηθευτούν από τα γραφεία της Ένωσης (Τσιμισκή 31, 2ος όροφος) το Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Φωτοτυπία της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.

2. Φωτοτυπία του διπλώματός τους.

3. Βεβαίωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης ότι είναι μέλος τους.

4. Δύο έγχρωμες φωτογραφίες.

5. Καταβολή παραβόλου 50,00 ευρώ.

Επίσης, τα παραπάνω ισχύουν και για τα σωματεία που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής και το Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή εκδίδεται από την ΕΠΣ Μακεδονίας, σύμφωνα με απόφαση της ΕΠΟ, για τα σωματεία της δύναμής της, οπότε οι προπονητές τους θα το παραλάβουν από τα γραφεία της Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου