ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010

Mε πλαστά χαρτιά πολιτικογραφήθηκε ο Αγκιμπού

Μετά την κινητοποίηση του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και την έρευνα της Αστυνομίας για την διακρίβωση των συνθηκών υπό τις οποίες πολιτογραφήθηκε ως Έλληνας υπήκοος ο παίχτης της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟ Ντιαλλό Άλφα Αγκιμπού με την από 7-7-2010 πράξη διάθεσης της ελληνικής ιθαγένειας της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Θεσσαλίας προέκυψε η χρήση πλαστών εγγράφων και βεβαιώσεων από πλευράς του παίχτη, με στόχο την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας.

Κατόπιν των ανωτέρω το ΥΠΕΣΑΗΔ διέταξε την άμεση ανάκληση της ανωτέρω πράξης της Γ.Γ.Π.Θ. και την επίσπευση της ήδη παραγγελθείσας ΕΔΕ γα την διακρίβωση και απόδοση τυχόν πειθαρχικών και ποινικών ευθυνών όσων οργάνων της Διοίκησης εμπλέκονται στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου