ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Δωρεάν πάρκινγκ από 16-29 Αυγούστου

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος κατά τη διάρκεια της σημερινής, πρώτης συνάντησής του με τους δημοσιογράφους στις εγκαταστάσεις του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου, αναφέρθηκε στην έναρξη της λειτουργίας του νέου υπόγειου πάρκινγκ 1000 θέσεων, από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Αυγούστου.
Όπως ανέφερε ο κ. Παπαγεωργόπουλος: «Πρόκειται για ένα μεγάλο και ασφαλές παρκινγκ 1000 θέσεων στο κέντρο της πόλης, ένα πάρκινγκ που θα δίνει στο Δήμο Θεσσαλονίκης το 20% επί των ακαθαρίστων εσόδων του. Ένα παρκινγκ το οποίο για τα επόμενα 10 χρόνια θα το εκμεταλλεύεται η κοινοπραξία και μετά το πέρας της δεκαετίας θα περιέλθει εξ’ ολοκλήρου η εκμετάλλευσή του στο Δήμο Θεσσαλονίκης».
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στη χρέωση της στάθμευσης στο νέο υπόγειο πάρκινγκ ανάλογα με τη χρονική διάρκεια.

Συγκεκριμένα:
- Έως 30 λεπτά, χρέωση 2,00 ευρώ
- Για την 1η ώρα, χρέωση 3,40 ευρώ
- Για κάθε επόμενη ώρα (07:00-21:00), χρέωση 0,80 ευρώ
- Για βραδινή (10ωρη) στάθμευση (21:00-07:00), χρέωση 3,40 ευρώ
- Για 24ωρη στάθμευση, χρέωση 17,20 ευρώ
- Για μηνιαία στάθμευση, χρέωση 150,00 ευρώ.

Σημειώνεται ότι για τους εργαζομένους του Δήμου Θεσσαλονίκης η χρέωση για μηνιαία στάθμευση θα είναι 100,00 ευρώ. Στο Δήμο Θεσσαλονίκης έχουν παραχωρηθεί 150 θέσεις για τους Δημοτικούς Συμβούλους, για υψηλούς προσκεκλημένους αλλά και για τους δημοσιογράφους οι οποίοι θα επισκέπτονται το νέο Δημαρχιακό Μέγαρο.
Τέλος ο κ. Παπαγεωργόπουλος ανέφερε ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Αυγούστου που θα ξεκινήσει η λειτουργία του νέου υπόγειου πάρκινγκ έως και την Κυριακή 29 Αυγούστου η στάθμευση των οχημάτων θα είναι δωρεάν για όλους τους Θεσσαλονικείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου