ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010

"Φεγγάρι μάγια μου κανες" από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεσήμβριας

«Φεγγάρι μάγια μου κανες» ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μεσήμβριας σε συνεργασία με τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης. Η τρίωρη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 21 Αυγούστου στο χώρο «Δασάκι» της Νέας Μεσήμβριας, συγκέντρωσε πλήθος κόσμου και επρόκειτο για ένα μουσικό αφιέρωμα στους Μίκη Θεοδωράκη και Μάνο Λοΐζο. Οι ερμηνευτές και η ορχήστρα της συναυλίας προερχόταν από την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία Καθηγητών Μουσικής «Εν Χορδαίς», με έδρα τη Θεσσαλονίκη, και το πρόγραμμα περιλάμβανε περισσότερα από τριάντα τραγούδια.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μεσήμβριας και ο πρόεδρός του, κ. Μαργαρίτης Ελευθέριος, αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για την διοργάνωση της παραπάνω συναυλίας.

http://koufalia.capitalblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου