ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ψήφο στο ΚΚΕ λένε Πασόκοι και ΝΔες ως ένδειξη διαμαρτυρίας

Αργούν ακόμη οι επίσημες υποψηφιότητες των δύο μεγάλων κομμάτων στο νέο ενιαίο δήμο Χαλκηδόνας. Από την καθυστέρηση αυτή αλλά και από την αγανάκτηση του κόσμου για την διακυβέρνηση των δύο κομμάτων και για τα καθημερινά σκάνδαλα που κατακλύζουν τον Ελληνικό χώρο, ωφελημένο φαίνεται να βγαίνει το ΚΚΕ καθώς ανακοίνωσε πρώτο την επίσημη υποψηφιότητα του Σάββα Μωϋσίδη (ο οποίος, ωστόσο, δεν ανακοίνωσε ακόμη υποψήφιους συμβούλους).
Ένα άλλο που κάνει δυνατό το ΚΚΕ είναι η ψήφος αντίδρασης.
Συγκεκριμένα, νεοδημοκράτες και πασόκοι, δήλωσαν πως δεν θα "τιμήσουν" το κόμμα τους με την ψήφο τους στις εκλογές του ερχόμενου Νοέμβρη, δίνοντας με τον τρόπο αυτό ένα γερό μάθημα στους πολιτικούς, αλλά θα προτιμήσουν την αριστερά ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
Κι αν πάρει κανείς ως παράδειγμα όλους όσους μας έχουν διοικήσει σε τοπικό επίπεδο, κρίνουμε τη διαμαρτυρία αυτή ως πολύ σωστή αφού οι εκάστοτε διοικούντες ήταν υποχείρια βουλευτών, επιχειρηματιών και γενικά "δικών" τους ανθρώπων (και αντίστοιχα).
Το λάβατε το μήνυμα κύριοι υποψήφιοι?
Αφήστε τα πανηγύρια και τα σουτζούκια και κοιτάξτε λιγάκι και τους συνδημότες σας...

10 σχόλια:

  1. εναν ανεξαρτητο συνδιασμο θελει ο δημος μας!!!τερμα στις πολιτικες καποιων δημαρχων ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ!!!ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!!ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΚΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ!!!!ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!!!ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ!!!!ΜΠΙΚΟΣ-ΔΑΙΚΟΥΔΗΣ!!!!ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΡΑΧΤΗΣ.

    Οκλαλιώτης Ανδρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ19 Αυγούστου 2010 στις 9:04 μ.μ.

    ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ.

    Οκλαλιώτης Ανδρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαννησ αλεξανδρακησ20 Αυγούστου 2010 στις 8:44 π.μ.

    ΑΠΟΤΑΣΣΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΑΝΔΡΕΑ; ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ κ. ΟΚΛΑΛΙΩΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΠΤΩΠΙΣΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Δήμος Χαλκηδόνας πρέπει να αναδείξει Ανεξάρτητη Δημοτική Αρχή, Ανεξάρτητο και Ακηδεμόνευτο Δήμαρχο.
    Γιατί στην νέα εποχή που ξεκινάει δεν χρειάζονται χρώματα και ανασφάλειες, δεν χρειάζονται διαχωριστικές γραμμές και παρωπίδες, δεν χρειάζονται ανούσιες αντιπαλότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1. ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

    2. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΟΥ.

    3. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ.

    4. ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (Κατανομή πόρων και αρμοδιοτήτων).

    Υ.Γ. ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΑΣ ΤΑ ΛΑΒΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ ΄ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ
    ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΚΡΙΤΗΣ.

    Οκλαλιώτης Ανδρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ21 Αυγούστου 2010 στις 5:57 μ.μ.

    ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ανδρεα κατσε καλυτερα στα πανηγυρια και στις ταβερνες και ασε τον δημο σε ανθρωπους που θα κανουν εργο!!!!τωρα θυμηθηκατε τον δημο μας!!!τοσα χρονια στα πανηγυρια κια στα γλεντια ησασταν μονο!!!!και εχετε και το θρασος να λετε για τον μπικο!!!μπικο εμεις μαζι σου!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή