ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Η "γοητεία" της μοναξιάς...

Μια και αναφερθήκαμε πριν στην εκδήλωση της Γέφυρας θα ήταν παράλειψη να μην πούμε και ποιοι "επώνυμοι" ήταν εκεί. Ο δήμαρχος Κουφαλίων Δημήτρης Μπελίδης με την σύζυγό του, ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Δαϊκούδης με στέλεχός του και στο τέλος της βραδιάς έσκασε μύτη και ο δήμαρχος Αγίου Αθανασίου Αριστείδης Αραμπατζής με την εκ Χαλκηδόνας νέα ομάδα του.
Εδώ πρέπει να πούμε πως ο Άρης για ακόμη μία φορά έκανε επίδειξη ισχύος κυκλοφορώντας με τα νέα του στελέχη, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους αντιπάλους του που παρακολούθησαν τη βραδιά σχεδόν μόνοι τους (από άποψης στελεχών). Βέβαια, εάν πάμε 3,5 χρονάκια σχεδόν πίσω, το 2006, ο τότε υποψήφιος δήμαρχος Κουφαλίων Δημήτρης Μπελίδης στην περιφορά της εικόνας στον Ακροπόταμο ήταν σχεδόν μόνος του ενώ οι τότε αντίπαλοί του Μποχωρίδης, Μηντσιούδης και Τσουκνιδάς κυκλοφορούσαν με την "ουρά" τους (τα στελέχη τους...)
Όμως, η ιστορία έκρινε τότε πως ο "μοναχικός" Μπελίδης πρέπει να μπει στο πάνθεον της πολιτικής και έτσι έγινε. Τους επόμενους μήνες ήταν δήμαρχος Κουφαλίων.

Λέτε αυτη η συγκυρία να σημαίνει κάτι;

Πάντως, "μονάχος χόρευε κι όσο θέλεις πήδα" λέει ένα λαϊκό σοφό ρητό αλλά στην παρούσα περίπτωση δεν ισχύει αφού όποιος χορεύει μόνος του κινδυνεύει, κάποια στιγμή, να πέσει...

2 σχόλια:

  1. Όντως τότε ο Μπελίδης ήταν μόνος του. Σήμερα που έχει 13 συμβούλους και κάποιοι από αυτούς κατέχουν έμμισθες θέσεις δεν θα έπρεπε να τον ακολουθούν για να μαζέψει ψήφους αλλά να αποκτήσει και αναγνωρισιμότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να αποκτήση
    Α Ν Α Γ Ν Ω Ρ Ι Σ Ι Μ Ο Τ Η Τ Α χα χα χα!!!ωραίο αστείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή