ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Τέλος της δημοσκόπησης

Τελείωσε η ηλεκτρονική δημοσκόπηση που είχαμε αναρτήσει. Αν και δεν πρόκειται για έγκυρα αποτελέσματα, παρόλα αυτά ο Παναγιώτης Δαϊκούδης ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις σας.

5 σχόλια:

  1. Ο Παναγιώτης Δαϊκούδης θα είναι ο πρώτος Δήμαρχος του νέου Δήμου Χαλκηδόνας. Είναι άξιο και καθαρό άτομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτη φορά βλέπω παράταση σε δημοσκόπηση λες και πρόκειται για Αγώνα Ποδοσφαίρου. Η κανονική διάρκεια της δημοσκόπησης έληγε στις 23/8/2010 (λήξη της δημοσκόπησης δύο μήνες ακριβώς μετά την ημερομηνία της δημοσίευσης της) σύμφωνα με τους υπεύθυνους της διενέργειας της τα αποτελέσματα της όμως καταμετρήθηκαν έως και τις 30 Αυγούστου. Γιατί αυτή η σιωπηλή παράταση? Σε τι αποσκοπούσε? Με ενέργειες σαν κι αυτή πιστεύω ότι αποδεικνύεται πως η δημοσκόπηση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σοβαρά συμπεράσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ,
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ IP ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ?
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΗ ? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΟΤΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ KAI ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΚΡΙΒΗ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΙΡ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΩ PROXY ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ, ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΟΤΙ, ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΡ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ (ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΑΝΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΝΕΙ Η addpoll.)
    ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΠΑΝΗΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ... ΚΡΙΣΗ ΠΕΡΝΑΜΕ :) ---

    ΑπάντησηΔιαγραφή