ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Το πράσινο σκουλήκι τρώει το βαμβάκι

Αντιμέτωποι με το πράσινο σκουλήκι έχουν έρθει εδώ και ένα μήνα περίπου οι βαμβακοπαραγωγοί της ευρύτερης περιοχής των Γιαννιτσών.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλει ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γιαννιτσών Δημήτρης Πιτσιούδης,"οι καλλιέργειες του βαμβακιού στην περιοχή των Γιαννιτσών προσβλήθηκαν από το πράσινο σκουλήκι εδώ και ένα μήνα περίπου",το οποίο όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο κ.Πιτσιούδης,"δεν καταπολεμιέται με τίποτα". Πρέπει ο ΕΛΓΑ να προχωρήσει σε αναγγελία για να μπορέσουμε να αποζημιωθούμε.

karatzova

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ.ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΓΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ.
    ΟΧΙ Ο ΕΛΓΑ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή