ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΒΙΠΑ Κουφαλίων: Όλα δείχνουν αμαρτωλό παρελθόν...

Μπορεί ο δήμαρχος Κουφαλίων να είχε υποσχεθεί ότι στο προχθεσινό ΔΣ του δήμου θα παρουσίαζε αναλυτικά στοιχεία για την πορεία της ΒΙΠΑ Α.Ε. (αφορά το βιοτεχνικό πάρκο Κουφαλίων) ωστόσο, δεν τήρησε τον λόγο του και για ακόμη μία φορά παρουσιάστηκε με τα χέρια άδεια ενώ για πολλοστή φορά απουσίαζε και ο λογιστής της ιδιωτικής εταιρίας που είναι μέτοχος στην ΒΙΠΑ Α.Ε. (πολυάσχολος φαίνεται θα είναι...)
Παρά τις πιέσεις που δέχετε εδώ και μήνες για να δώσει αναλυτικά στοιχεία για το ΒΙΠΑ, ο κ. Μπελίδης, δεν εννοεί να καταθέσει επίσημα τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ΔΣ της Δευτέρας ο κ. Μπελίδης προσπάθησε να θολώσει τα νερά φέρνοντας ως ειδικό της υπόθεσης ορκωτό λογιστή που επιβλέπει την ΒΙΠΑ Α.Ε. Υπολόγισαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο αφού δεν έδωσαν καμμία ουσιαστική απάντηση στα ερωτήματα που κατέθεσαν δημοτικοί σύμβουλοι.
Ένα ζήτημα που μένει επιμελλώς αναπάντητο (ίσως και επιμελλώς κρυμένο) είναι αυτό της περιβόητης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και για το οποίο όλα δείχνουν πως η δουλειά έγινε "μπιζ-μπιζέ" αφού κανείς από τα μέλη του ΔΣ της ΒΙΠΑ δεν παραβρέθηκε σε αυτήν. Υπογραμίζουμε πως από τον δήμο Κουφαλίων υπάρχουν 3 δημοτικοί σύμβουλοι ως μέλη.
Ένα άλλο οξύμορο της υπόθεσης είναι ότι, ενώ ο δήμος θα έπρεπε να τηρεί αρχεία από όλα όσα αφορούν την ΒΙΠΑ Α.Ε., αφού η έδρα της εταιρίας είναι στον δήμο Κουφαλίων, παρόλα αυτά εμφανίζεται εντελώς ανημέρωτος και άστοχος χωρίς να υπάρχουν σχετικά έγγραφα, από την πορεία της εταιρίας, στον δήμο.
Και τώρα βγάλτε τα συμεράσματά σας.
Το θέμα παραπέμφθηκε για άλλη μελλοντική συνεδρίαση με αρκετούς συμβούλους να επιμένουν πως δεν επιθυμούν να το συζητήσουν (τη Δευτέρα). Ένας από τους λιγοστούς που επέμενε να συζητηθεί η πορεία του ΒΙΠΑ ήταν και ο Γιάννης Σαραφίδης ο οποίος μάλιστα είπε ότι σιγά - σιγά το θέμα τίνει να εξαφανισθεί (!!!).
(Εάν είναι όντως έτσι, εμάς γιατί μας φαίνεται πως ο κ. Σαραφίδης έχει απόλυτο δίκιο?)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου