ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

"Έκλεισε" και τερματοφύλακα ο ΠΑΟ Κουφαλίων

Ο 26χρονος τερματοφύλακας Περικλής Ποιμενίδης συμφώνησε, χθες, με τον ΠΑΟ Κουφαλίων και έτσι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια της ομάδας για τη νέα χρονιά. Ο ύψους 1.93 τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Ηλιούπολη, Μακεδονικό, Αμπελόκηπους και Π.Α.Ο.Δ. και με την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του δήλωσε: «Αν και είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες προτίμησα να έρθω στα Κουφάλια καθώς οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν από την αρχή το πόσο με ήθελαν. Με κέρδισαν με την εμπιστοσύνη τους και υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να το ανταποδώσω».
Στο μεταξύ και ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Νάουσας, Δημήτρης Σίμος, ανήκει στον ΠΑΟ Κουφαλίων. Ο 30χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τους Πόντιους Βέροιας για να αγωνιστεί στη συνέχεια στον Άρη, στην Κρύα Βρύση, στη Βέροια και τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη Νάουσα.
Τέλος, στο δυναμικό του ΠΑΟ Κουφαλίων έχει ενταχθεί και ο 24χρονος χαφ Γιάννης Τεκελίδης που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες ΑΕΤΟΙ του κ. Κυριακίδη και στην συνέχεια αγωνίστηκε επαγγελματικά σε Ιεράπετρα, Λαμία, ΠΑΟΝΕ και Μακεδονικό.
Ολοκληρώνοντας τη σύντομη αυτή αναφορά στα νέα του ΠΑΟ Κουφαλίων να αναφέρουμε ότι για την προσεχή Παρασκευή στις 18.00 το απόγευμα είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Ηρακλή (Κ21) ενώ εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Το Δ.Σ. της ομάδας ευελπιστεί να διαθέσει περισσότερα από τα περυσινά διαρκείας που ήταν περίπου 250
http://koufalia.capitalblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου