ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Πάνω από 3.000 δενδρύλλια κάνναβης βρέθηκαν σε χωράφι στα Διαβατά

Χιλιάδες δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί σε αγροτεμάχιο, το οποίο νοίκιαζε και καλλιεργούσε ένας 31χρονος σε περιοχή της Νέας Μαγνησίας, στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό, από τα 3.395 αυτοφυή δενδρύλλια κάνναβης, που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, περίπου τα μισά ήταν κατεστραμμένα και εγκαταλελειμμένα μέσα στο χωράφι.
Πάντως, σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έρευνα που έγινε στο χώρο, δεν διαπιστώθηκε οργανωμένη καλλιέργεια. Ο συλληφθείς φέρεται να χρησιμοποιούσε το αγροτεμάχιο για καλλιέργεια σιτηρών.

Εξάλλου, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων, συνελήφθησαν ένας πατέρας 59χρόνων και ο 29χρονος γιος του, στην περιοχή των Πεύκων, της Θεσσαλονίκης. Όπως ανακοινώθηκε, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατέσχεσαν στο σπίτι του νεαρού ποσότητα 300 γραμμαρίων χασίς κι ένα δενδρύλλιο κάνναβης, που ήταν μέσα σε μία γλάστρα, ενώ ο πατέρας του κατείχε κυνηγετική καραμπίνα, για την οποία δεν διέθετε άδεια
AΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου