ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Καλλικράτειες απόψεις...

Τρεις (το πολύ τέσσερις) θα είναι οι υποψήφιοι για τον δήμο Χαλκηδόνας, εκτιμά στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης της περιοχής μας.
Ο ίδιος, "συνελήφθη" να λέει πως ο Γιάννης Μπίκος δεν θα είναι (!!!) υποψήφιος και τα όσα κυκλοφορούν μέχρι στιγμής, για το ότι δηλαδή ο πρώην αντινομάρχης έχει έτοιμο το ψηφοδέλτιό του, δεν ευσταθούν. Για την εκτίμησή του αυτή ισχυρίζεται, πως ο κ. Μπίκος δεν θα μπορέσει να κάνει ψηφοδέλτιο λόγω της κόντρας του με τον νομάρχη (και μελλοντικό περιφερειάρχη όπως είπε) ενώ χαρακτήρισε "φαβορί" τον δήμαρχο Κουφαλίων κ. Μπελίδη παρά το ότι βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα.
Ισχυρίστηκε δε, ότι κατέβαλε προσπάθεια, ειδικά για τον δήμο Κουφαλίων, μέσα από συναντήσεις και συζητήσεις με τους μέχρι στιγμής υποψηφίους, ώστε να συσπειρωθούν όλοι σε έναν νέο ηλικιακά και πολιτικά υποψήφιο το όνομα του οποίου γνωρίζουμε και πιστεύουμε και μεις πως θα γινόταν η μεγάλη ανατροπή. Aλλά για μια ακόμη φορά τα "μεγάλα" ονόματα δεν έχουν σκοπό να μείνουν έξω από το παιχνίδι.

16 σχόλια:

  1. Με απόψεις σαν και αυτές, όποιος συντάσεται είναι εκτός αυτοδιοικητικής πραγματικότητας.
    Εγώ προσωπικά σέβομαι και τιμώ τον Γιάννη (Μπίκο), αλλά θα μιλήσει αυτός για εαυτόν.
    Τώρα τα περί νέων ηλικιακά υποψηφίων και περί μεγάλων ονομάτων, ας αφήσουμε τον λαό να επιλέξει, διότι αυτός 'εχει και κρίση και πολιτικό αισθητήριο.

    Υ.Γ. Μην φουσκώνεται τα μυαλά ενός νέου ανθρώπου, γιατί θα τον κάψετε προτού ξεκινήσει μια σταδιοδρομία στα αυτοδιοικητικά δρώμενα.

    Οκλαλιώτης Ανδρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΠΙΚΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ!!!ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ!!!!ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΙΚΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!ΤΟ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ!!!ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!!!ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΚΛΟΥΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑς ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΗΣΗ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΠΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ.
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΩΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!ΝΑΙ ΧΕΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΡΕΕΕΕ!!!!ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΚΟ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟς ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΕΡΓΟ!!!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕ!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΟ!!!!ΜΑΘΙΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΙΤΙΚΗ ΣΟΥ!!ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΡΗΧΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑς ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΙΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΠΙΚΟΣ ? ΕΔΩ ΡΕ ΣΥ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΡΙΞΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΗΛΑΣ ΓΙΑ ΗΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΠΙΚΟΥ?
    ΠΗΓΕΝΕ ΣΤΟ ΞΗΡΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΜΗΛΑΣ ΕΤΣΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΑ ΦΙΛΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΝΩ Ο ΜΠΙΚΟΣ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε μια ωραία ατάκα ο Χάρρυ Κλύν είπε:
    "Οι ηλίθιοι πολιτικοί και οι βλάκες ψηφοφόροι είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον."
    Και σας και τους δύο σ'αυτήν την κατηγορία σας σας κόβω ...
    Ο ένας υπέρμαχος του "λαμόγιου" και ο άλλος του "Αρχιλαμόγιου" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣΕ ? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το ποσο λαμογιο εισαι φενεται!!!!τι σχεση εχει ο μπικος με τα οικοπεδα!!!δεν εχει καμια σχεσει η νομαρχια με το σχεδιο πολης!!!ρωτα τον πανικα τον φιλο σου!!!φαντα σου για να λεσ πραγματα που δεν ισχυουν ποσο λαμογιο εισαι!!!τι σε ωολεπσε πουθενα ο πανικας?σε καμια νομαρχια?!!!???δευτερον αν εχεισ στοιχεια οτι ο μπικος εκλεψε βγαλτα στη φορα και εγψ τοτε μαζι σου!!!αυτομ που ωλεπψ ομως ε3ιναι μονο καταδικες και στοιχεια κατα του φιλου σου του πανικα!!!επομενος να ακομη ενας λογος οτι εισαι καθαρα και μονο καθοδηγουμενος και αβουλος
    !!!τελος θα το ξαναπω!!ατομα σαν και σενα οδηγησαν την χωρα μας εδω!!!σταματηστε πλεον να
    θελετε4 να κλεβεται και να συμασχεται στους κλεφτες!!!ελεος!!!!!!α!!!και κατι ακομα!!αν ηταν ενα τι[ποτα δεν θα εβγαινε 1 νομαρχιακος συμβουλος με 36000 σταυρους!!!εσυ εισαι ενα τιποτα γιατι απλα δεν εχεισ προσφερει και τρεξει για τιποτα παρα μονο σε γραφεια για ρουσφετακια
    !!!!!και για πες μασ ποιος ειναι ο καταληλος για την δημαρχεια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για να πάρει 36000 ψήφους έχει βολέψει αρκετό κοσμάκη σε καμιά θεσούλα και καμιά επιδοτησούλα εδώ τριγύρω, αλλά πάλι για δικό του όφελος, και αντιλαμβάνεσαι για ποιον λόγο ε;…. Όσο για το ποσό καλός!! Και δίκαιος !! και ψυχοπονιάρης!! είναι ο Γιαννάκης σου, γιατί Γιαννάκη σου φαίνετε ότι είναι, άσε θα το δούμε στην πορεία οκ. Τώρα για τον καταλληλότερο δήμαρχο θα το δούμε στην κάλπη και στο τέλος της στην τετραετίας όπως γίνετε πάντα. Φρόντισε και εσύ και υπόλοιποι παρατρεχάμενοι να μην είστε κοντά σε κανέναν υποψήφιο και θα δείτε, και θα δούμε αν έχουν δύναμη σε ψήφους και τι θα πάρουν; και πόσοι θα βολευτούν; Γιατί το σύστημα στην Ελλάδα δυστυχώς έτσι λειτουργεί.

    Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε Ο Ρ Ε!!!!
    Φ Τ Α Ν Ε Ι Η Κ Ο Ρ Ο ’Ι’Δ Ι Α

    ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπραβο του που βοηθαει τον κοσμο και ανεξαρτητου κομματος!!!!και ασ παρει ακομα περισσοτερους!!!δεν μασ ειπεσ ομως ποιος πιστευεις οτι ειναι ο ανθρωπος που του αξιζει αυτη η θεση!!!πες μας γιατι μπορει να ειναι αξιολογος και ο αλλος!!!δεν λεμε οτι μονο ο μπικος το αξιζει!!φυσικα μιν μας πεισ για αραμπατζη και τζουκνιδα!!!τοτε φιλε μου θες να καταστρψεις τον δημο οχι να του δψσεις νεα πνοη!!!εμενα πχ με εμπνει και ο δαικουδης που μακαρη να κανουν κοινο ψηφοδελτιο με τον μπικο για να δουμε και εμεις εργο σ αυτον τον δημο!!!!!και οχι ανθρωπους που τα ιδια τουσ τα χωρια δεν τουσ ωγαλαν αλλα ζητουν να ξαναμπουν στο προσκηνιο και να συνεχισουν το φαγοποτη τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε φίλε .... με αυτή την ορθογραφία σου ... να μας μπερδέψεις θες εεε ???
    Το καταλάβαμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΜΠΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΙΚΟ, ΑΥΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΩΝ ΜΠΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΠΙΚΟΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ..ΚΑΘΕ ΑΝΑΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ...Ο ΝΟΕΜΒΡΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ..ΟΨΟΜΕΘΑ

    Υ.Γ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΕΝΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ.
    ΩΣΤΌΣΟ, ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΜΠΙΚΟ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. παλικαρε εισαι για τα πανηγυρια!!!μια λες για τον μπικο τωρα βαζεις και τον βασιλη στηην συζητηση!!!μηπως μπικαν και αλλων τεσσαρων ατομων?γιατι δεν τα λες ολα ρε φιλε!!!αλλα πετας λασπη χωρις να λεσ την πραγματικη αληθεια!!!να ντρεπεσαι!!!και τελος πεσ τον φιλο σου τον τακη η τον αραμπατζη η τον τσουκνιδα!!!να μας πουν πως καναν τοσες περιουσιες χωρις να εχουν δουλεψει λιγο στην ζωη τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. H Γερμανία έκανε κράτος μετά τον πόλεμο βασιζόμενη κατα μεγάλο ποσοστό στην ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
    Οχι ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ αλλά ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
    ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ είναι αυτός που καταγγέλει ΨΕΥΔΩΣ για ίδιο ή έτερον όφελος , αλλά ο καταγγέλων ορθώς και αληθώς έχει θέση σε κάθε κοινωνία και μάλιστα προσφέρει μέγιστον όφελος στην πατρίδα.
    Δώστε χρώμα στην καταγγελία σας.
    Γράφτε στοιχεία και γεγονότα με τόλμη και γενναιότητα και ας είναι και ανώνυμα.
    Αλλά πάντοτε ΑΛΗΘΗ και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή