ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2010

Ανησυχία και στα Κουφάλια για το πράσινο σκουλήκι

Στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης βρέθηκε χθες 18 Αυγούστου 2010 στις 13:00 μ.μ., ο Βουλευτής Ν.Δ. Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης , μαζί με τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Γεωργίας, κοντά στους πληγέντες βαμβακοπαραγωγούς.
Εκεί συναντήθηκαν με αγροτοσυνεταιριστές και αγρότες προκειμένου να ενημερωθούν για το μέγεθος της ζημιάς που υπέστησαν από το πράσινο σκουλήκι.
Ο Βουλευτής της Β΄ περιφέρειας υποσχέθηκε να καταθέσει πρόταση προς την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ώστε να αποζημιωθούν άμεσα μέσω του Ε.Λ.Γ.Α

taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου