ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Τη "νόμιμη" οδό θα ακολουθήσει η Αναγέννηση Χαλκηδόνας


Τη νόμιμη οδό αποφάσισε να ακολουθήσει η Αναγέννηση Χαλκηδόνας κατά το χθεσινό έκτακτο Διοιηκητικό Συμβούλιο.
Έτσι την επόμενη εβδομάδα, η διοίκηση της ομάδας θα καταθέσει τα αιτήματά της στο δημοτικό συμβούλιο για την διεκδίκηση πόρων και υλικών που αφορούν το γήπεδο καθώς και για την επιχορήγηση που δικαιούται, την οποία έχει να λάβει 2 χρόνια.
Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν εχθές το βράδυ η διοίκηση της Αναγέννησης δεν έκανε καμία κίνηση για να αποσπάσει την επιχορήγηση από τον δήμο Χαλκηδόνας.

Πάντως, ο πρόεδρος της Αναγέννησης κ. Μάρκος Γκορίδης δείχνει μεγάλη προθυμία για την αναβάθμιση και εξοπλισμό του γηπέδου της ομάδας (κυρίως με δικά του έξοδα) με σκοπό πολύ σύντομα να συγκεντρώσει όλες τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες της δυτικής Θεσσαλονίκης για να αγωνίζονται στο γήπεδο της Χαλκηδόνας αλλά στην προσπάθεια αυτή πρέπει να βοηθήσει και ο δήμος Χαλκηδόνας.

Όπως είπε και ο ίδιος εχθές το βράδυ, το γήπεδο δεν είναι δικό του και δεν θα μείνει στον ίδιο εάν κάποτε φύγει από την διοίκηση της ομάδας. Το οφέλη από την ανάπλαση και την λειτουργία του γηπέδου θα μείνουν στον δήμο Χαλκηδόνας. (Ε, δεν έχει κι άδικο...)

Δ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου