ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Απορία αναγνώστριας

Τελευταία διαβάζω πως όλοι οι πέριξ δήμοι συχνά ψεκάζουν για τα κουνούπια. Στον δήμο Χαλκηδόνας τελευταία πλήρωσαν οι δημότες ένα ποσό για ψεκασμό κουνουπιών αλλά ψεκασμός μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει. Που πήγαν τα χρήματα των δημοτών;
Α.Π.

4 σχόλια:

  1. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΣΟΥΓΚΛΙΝΗΣ26 Αυγούστου 2010 στις 1:15 π.μ.

    Ο Δήμος Χαλκηδόνας ήταν και είναι απο τους πλέον κακοπληρωτές όσον αφορά την υπόθεση των κουνουπιών.
    Απο το 1999 μέχρι το 2007 που ανέλαβε η τελευταία διοίκηση η οφειλή ήταν 240.000 ευρώ.Η νέα διοίκηση προσέθεσε άλλες 140.000 χιλιάδες στην παραπάνω οφειλή.Πληρώθηκαν απο την τελευταία διοίκηση 20.000 ευρώ έναντι των 160.000 ευρώ που έπρεπε να πληρωθούν.Τα προηγούμενα 240.000 ευρώ διεκδικούνται δικαστικώς απο τον εργολάβο. Κρίμα γιατί υπάρχει λύση στο πρόβλημα των κουνουπιών.
    Δεν είναι μόνο οι καταβολές που πρέπει να γίνονται στην ώρα τους ,αλλά και η ασυνέπεια της πολιτείας να αγγίξει το πρόβλημα.
    Φανταστήτε ότι το υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας ΔΕΝ συμμετέχει (οικονομικά ) στους ψεκασμούς.
    ΜΠΑΝΑΝΙΑ με Ευρωπαικά σύνορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ , ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΠΙΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ Π.Χ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ, ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΣΟΥΓΚΛΙΝΗΣ26 Αυγούστου 2010 στις 10:55 μ.μ.

    Επειδή δεν σε ενδιαφέρει αν συμμετέχει το υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας ρίξε μια ματια παρακάτω.
    Τα κουνούπια είναι ο Νο 1 εχθρός του ανθρώπου.
    Ετησίως μολύνουν με τα τσιμπήματά τους 700.000.000 εκατομμύρια ανθρώπους (δεν είναι λάθος το νούμερο - Επτακόσια εκατομμύρια).
    Εξ αυτών 3.000.000 πεθαίνουν (στην πλειονότητά τους παιδιά κυρίως απο εγκεφαλίτιδες ).
    Οσο για το που πάνε τα λεφτά που πληρώνει ο κόσμος (μεταξύ αυτών και εγώ και πολλοί άλλοι σύμβουλοι) στον απολογισμό του Δημάρχου ή στα Δημοτικά συμβούλια.
    Είναι υποχρεωμένη η κάθε διοίκηση να δώσει απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή