ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Π. Ψωμιάδης: O πόλεμος εις βάρος μου ξεκίνησε


Σχετικά με τις δηλώσεις των εκπροσώπων των τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Νομαρχιακό Συμβούλιο (Ν. Γιαννόπουλου, Δ. Γωγάκου, Σ. Πλωμαρίτη), ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από το λαό της Θεσσαλονίκης για τη συμπεριφορά μου στο χθεσινό νομαρχιακό συμβούλιο. Μετά από δύο προεκλογικές εκστρατείες στις οποίες η οικογένειά μου κι εγώ δεχθήκαμε βάναυσα και πολλαπλά χτυπήματα κάτω από τη μέση, το 2002 και το 2006, μετά από οκτώ χρόνια συκοφαντικών επιθέσεων σε βάρος μου με κατηγορίες που αποδείχθηκαν παντελώς ανυπόστατες, δεν άντεξα. Πάνω από πολιτικός είμαι άνθρωπος κι αυτό δεν αλλάζει.
Στο χθεσινό νομαρχιακό συμβούλιο η πρόκληση και η χυδαιολογία ξεπέρασαν κάθε όριο. Χθες αγνώμονες ευεργετηθέντες, επίδοξοι εικονολήπτες και ερασιτέχνες προβοκάτορες, προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα: στην αντιπολίτευση της κρυφής κάμερας, θεωρώντας πως αυτός είναι ο τρόπος για να… ανατρέψουν τη διοίκηση Ψωμιάδη. Με προκάτ ύβρεις προκάλεσαν την ανθρώπινη αντίδρασή μου για να διακινήσουν στη συνέχεια βίντεο και ηχητικά δήθεν ντοκουμέντα μέσω κινητών τηλεφώνων και του ίντερνετ, με αποκλειστικό σκοπό να με συκοφαντήσουν. Για όλα αυτά θα λογοδοτήσουν στο λαό και στη Δικαιοσύνη.
Αυτοί που σήμερα δήλωσαν δημόσια ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι «να διώξουν» τον Ψωμιάδη, δεν αντέχουν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στη Νομαρχία μας, παρά τις αντιξοότητες (σχολική στέγη, αθλητικά έργα, επαρχιακό οδικό δίκτυο, αντιπλημμυρικά έργα, πολιτισμός, αλιεία κ.ά.). Γνωρίζουν καλά ότι οι ίδιοι δεν θα ήταν σε θέση να κάνουν ούτε το ένα δέκατο από αυτό το έργο. Είναι χαρακτηριστικό ότι όχι απλώς δεν βοήθησαν αλλά στάθηκαν τροχοπέδη σ’ αυτό το δύσκολο και μεγάλο έργο, αφού καταψήφιζαν κάθε θέμα, ακόμη κι εκείνα που αφορούσαν ευαίσθητα θέματα όπως για τη νεολαία, για την πρόνοια κ.ά.
Τους καλώ να παραιτηθούν από την αντιπολίτευση του κομματισμού, της προβοκάτσιας, του λαϊκισμού, της λάσπης. Δεν αντέχουν το γεγονός ότι αγκαλιάζουμε την κοινωνία και η κοινωνία μας αγκαλιάζει, καθημερινά και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Ο πόλεμος λάσπης εις βάρος μου έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Όμως το έργο αυτό το έχουμε ξαναδεί και το 2002 και το 2006. Ο λαός τους έχει δώσει δύο φορές την απάντηση. Θα τη δώσει και τρίτη στις ερχόμενες εκλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου