ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ελέγχεται ο αδελφός Ψωμιάδης για 500 έργα αξίας 45.000 ευρώ το καθένα

Προκαταρκτική εξέταση για 500 έργα της Νομαρχίας ύψους 45.000 ευρώ το καθένα ξεκίνησε η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, έργα που έγιναν με «απευθείας αναθέσεις». Θα κληθούν να δώσουν ονομαστική κατάθεση οι προϊστάμενοι των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης ο πολιτικός τους προϊστάμενος Διονύσης Ψωμιάδης.
Στο στάδιο της ανάκρισης βρίσκεται άλλη μια υπόθεση που αφορά έργο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης για το οποίο, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Νίκος Γιαννόπουλος, και ο τέως νομαρχιακός σύμβουλος και νυν ευρωβουλευτής, Μιχάλης Τρεμόπουλος, είχε ακολουθηθεί η πρακτική της απευθείας ανάθεσης.
Όπως έγινε γνωστό, για τη συγκεκριμένη υπόθεση ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για τα αδικήματα της απιστίας στην υπηρεσία και της παράβασης καθήκοντος.
Ο β' ειδικός ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση θα αναλάβει να προσωποποιήσει τις κατηγορίες.
troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου