ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Oι νέοι δήμοι στους Νομούς Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Ημαθίας και Κιλκίς

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Α. Συνιστώνται οι κατωτέρω δήμοι:
1. Δήμος Θεσσαλονίκης με έδρα τη Θεσσαλονίκη αποτελούμενος από τους δήμους α. Θεσσαλονίκης β. Τριανδρίας και γ. Αγίου Παύλου, οι οποίοι καταργούνται.
2. Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου με έδρα τον Εύοσμο αποτελούμενος από τους δήμους α. Ελευθερίου Κορδελιού και β. Ευόσμου, οι οποίοι καταργούνται.
3. Δήμος Συκεών με έδρα τις Συκιές αποτελούμενος από τους δήμους α. Συκεών και β. Πεύκων, οι οποίοι καταργούνται.
4. Δήμος Παύλου Μελά με έδρα τη Σταυρούπολη αποτελούμενος από τους δήμους α. Σταυρούπολης β. Πολίχνης και γ. Ευκαρπίας, οι οποίοι καταργούνται.
4. Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης με έδρα τους Αμπελόκηπους αποτελούμενος από τους δήμους α. Αμπελοκήπων και β. Μενεμένης, οι οποίοι καταργούνται.
5. Δήμος Χορτιάτη με έδρα το Πανόραμα αποτελούμενος από τους δήμους α. Πανοράματος β. Πυλαίας και γ. Χορτιάτη, οι οποίοι καταργούνται.
6. Δήμος Χαλκηδόνος με έδρα τα Κουφάλια αποτελούμενος από τους δήμους α. Χαλκηδόνος β. Αγίου Αθανασίου και γ. Κουφαλίων, οι οποίοι καταργούνται.
7. Δήμος Αξιού με έδρα τη Σίνδο αποτελούμενος από τους δήμους α. Εχεδώρου β. Αξιού και γ. Χαλάστρας, οι οποίοι καταργούνται.
8. Δήμος Ωραιοκάστρου με έδρα το Ωραιόκαστρο αποτελούμενος από τους δήμους α. Ωραιοκάστρου β. Μυγδονίας και γ. Καλλιθέας, οι οποίοι καταργούνται.
9. Δήμος Λαγκαδά με έδρα τον Λαγκαδά αποτελούμενος από τους δήμους α. Λαγκαδά β. Λαχανά γ. Ασσήρου δ. Σοχού, ε. Εγνατία στ. Κορώνειας και ζ. Βερτίσκου, οι οποίοι καταργούνται.
10. Δήμος Θερμαϊκού με έδρα τη Περαία αποτελούμενος από τους δήμους α. Θερμαϊκού β. Επανομής γ. Μηχανιώνας, οι οποίοι καταργούνται.
11. Δήμος Θέρμης με έδρα τη Θέρμη αποτελούμενος από τους δήμους α. Θέρμης β. Μίκρας γ. Βασιλικών, οι οποίοι καταργούνται.
12. Δήμος Βόλβης με έδρα το Σταυρό αποτελούμενος από τους δήμους α. Αγίου Γεωργίου β. Μαδύτου γ. Αρεθούσας δ. Απολλωνίας ε. Ρεντίνας και στ. Καλλινδοίων, οι οποίοι καταργούνται.
Β. Στους δήμους α. Καλαμαριάς και β. Νεαπόλεως δεν επέρχεται καμία μεταβολή.

ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
Α. Συνιστώνται οι κατωτέρω δήμοι:
1. Δήμος Έδεσσας με έδρα την Έδεσσα αποτελούμενος από τους δήμους α. Βεγορίτιδας και β. Έδεσσας, οι οποίοι καταργούνται.
2. Δήμος Αλμωπίας με έδρα την Αριδαία αποτελούμενος από τους δήμους α. Αριδαίας και β. Εξαπλατάνου, οι οποίοι καταργούνται.
3. Δήμος Σκύδρας με έδρα τη Σκύδρα αποτελούμενος από τους δήμους α. Μενηίδος και β. Σκύδρας, οι οποίοι καταργούνται.

ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
Α. Συνιστώνται οι κατωτέρω δήμοι:
1. Δήμος Βεργίνας με έδρα τη Βέροια αποτελούμενος από τους δήμους α. Βέροιας β. Αποστόλου Παύλου γ. Δοβρά δ. Βεργίνας και ε. Μακεδονίδος, οι οποίοι καταργούνται.
2. Δήμος Αλεξάνδρειας με έδρα την Αλεξάνδρεια αποτελούμενος από τους δήμους α. Αλεξανδρείας β. Πλατέος γ. Μελίκης και δ. Αντιγονιδών, οι οποίοι καταργούνται.
3. Δήμος Ανθεμίων με έδρα το Κόπανο αποτελούμενος από τους δήμους α. Ανθεμίων και β. Ειρηνουπόλεως, οι οποίοι καταργούνται.
Β. Στο δήμο Νάουσας δεν επέρχεται καμία μεταβολή

ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
Α. Συνιστώνται οι κατωτέρω δήμοι:
1. Δήμος Κιλκίς με έδρα το Κιλκίς αποτελούμενος από τους δήμους α. Κιλκίς β. Κρουσσών γ. Χέρσου δ. Πικρολίμνης ε. Μουριών στ. Γαλλικού ζ. Δοϊράνης, οι οποίοι καταργούνται.
2. Δήμος Παιονίας με έδρα το Πολύκαστρο και ιστορική έδρα τη Γουμένισσα αποτελούμενος από τους δήμους α. Πολυκάστρου β. Ευρωπού γ. Αξιούπολης δ . Γουμένισσας και τη κοινότητα Λιβαδιών, οι οποίοι καταργούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου