ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Λέτε να λένε και για μας έτσι οι πολιτικοί μας;

Πιστεύοντας πως το μικρόφωνό του είναι κλειστό, ο Γκόρντον Μπράουν αποκάλεσε «φανατισμένη» ψηφοφόρο, μία γυναίκα με την οποία είχε μόλις συνομιλήσει. Το γεγονός ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων αν και ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια προεκλογικής του περιοδείας η 65χρονη Γκίλιαν Ντάφι ζήτησε από τον Γκόρντον Μπράουν να της δώσει απαντήσεις για σειρά θεμάτων, ανάμεσά τους η μετανάστευση και η εγκληματικότητα. Την ώρα που ο Βρετανός πρωθυπουργός έμπαινε στο αυτοκίνητό του, και πιστεύοντας ότι το μικρόφωνό του ήταν κλειστό, ακούστηκε να λέει: «Αυτό ήταν σκέτη καταστροφή. Δεν έπρεπε να με είχαν βάλει με αυτή τη γυναίκα. Ποιανού ιδέα ήταν; Ήταν γελοίο». Όταν κάποιος τον ρώτησε τι του είχε πει η γυναίκα, ο Βρετανός πρωθυπουργός απάντησε: «Τα πάντα! Είναι το είδος της φανατισμένης γυναίκας που λέει ότι συνήθιζε να ψηφίζει Εργατικούς. Είναι απλά γελοίο».

«Υποτίθεται ότι διοικεί τη χώρα και αποκαλεί φανατισμένη μια απλή γυναίκα που πήγε να του κάνει κάποιες ερωτήσεις που ο καθένας θα του έκανε [...] την ώρα που θα έχουμε φόρους, φόρους, φόρους για άλλα 20 χρόνια για να ξεφύγουμε από το δημόσιο χρέος» δήλωσε η Γκίλιαν Ντάφι.

Ο Νικ Ρόμπινσον, σχολιαστής του BBC δήλωσε ότι το περιστατικό δεν αποκλείεται να κοστίσει στον Βρετανό πρωθυπουργό στις εκλογές μιας και δείχνει ότι υπάρχει ένα κενό ανάμεσα στο δημόσιο και το ιδιωτικό του πρόσωπο. Οι Τόρις έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός, λέγοντας ότι οι πράξεις του Μπράουν μιλούν από μόνες τους.

«Κατηγορώ τον εαυτό μου για ό,τι έγινε, αλλά πρέπει να θυμάστε ότι προσπαθούσα να βοηθήσω τα μέσα ενημέρωσης, φορούσα το μικρόφωνό μου και έτρεχα να μπω στο αυτοκίνητο επειδή είχα να πάω σε μία άλλη συνάντηση και [τα ΜΜΕ] επέλεξαν να παίξουν αυτή την ιδιωτική συνομιλία» είπε ο Γ. Μπράουν στο BBC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου