ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Αναβρασμός σε Βέροια και Νάουσα για τον «Καλλικράτη»

Γράφει το maknews.gr: «Σε Δήμο Βεργίνας μετονομάζεται η Βέροια! Μόνη η Νάουσα… Ραγδαίες οι εξελίξεις και στην Ημαθία μετά την παρουσίαση του χωροταξικού σχεδίου «Καλλικράτης» από τον πρωθυπουργό και τον αρμόδιο υπουργό εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση. «Βόμβα μεγατόνων» είναι η δημιουργία ενός μεγάλου ενιαίου δήμου, στον οποίο βρίσκεται και ο υπάρχων δήμος Βέροιας με την ονομασία «Δήμος Βεργίνας»! Επίσης και ο δήμος Δοβρά τελικά ενώνεται στον διευρυμένο δήμο Βεργίνας ο οποίος θα περιέχει επίσης τον υπάρχοντα δήμο Βεργίνας, καθώς και τους δήμους Αποστόλου Παύλου και Μακεδονίδος.
Μεγάλη έκπληξη όμως αποτελεί και η δημιουργία ενιαίου δήμου Ανθεμίων – Ειρηνούπολης. Αυτή η εξέλιξη, ουσιαστικά κάνει το δήμο Νάουσας τον πιο «αδύναμο κρίκο», αφου θα είναι τρίτος δήμος στην Ημαθία, όσον αφορά την αναλογία κατοίκων και «απομονώνεται» από τον κάμπο. Όσον αφορά το δήμο Αντιγονιδών, αυτός ενσωματώνεται στο διευρυμένο δήμο Αλεξάνδρειας ο οποίος συμπεριλαμβάνει κα τους δήμους Πλατέος και Μελίκης.

Δήμαρχος Βέροιας: «Θα συγκαλέσουμε άμεσα έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με τη συμμετοχή και των βουλευτών. Η Βέροια είναι μια πόλη με ονομασία 4.000 ετών».
Δήμαρχος Νάουσας: «Παίχτηκαν πολιτικά παιχνίδια, μεγάλη ευθύνη έχουν δυο κυβερνητικοί βουλευτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου