ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Χωρίς Κάλβο ο Άρης κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Τόνι Κάλβο θα αγωνιστεί ο Άρης την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (21.15, Nova), για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Ο Ισπανός μέσος δεν κατάφερε να προπονηθεί σήμερα και θεωρείται απίθανη η συμμετοχή του στο ντέρμπι.
Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ πρόκειται να χρησιμοποιήσει στη θέση του Κάλβο στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής τον Αμερικανό Φρέντι Αντού, ο οποίος βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ακόμα και αν ο Κάλβο προπονηθεί κανονικά το Σάββατο, ο Κούπερ δεν θα του δώσει θέση στην αρχική ενδεκάδα, καθώς καταστάλαξε στη λύση του Άντου.

Ο Αργεντινός προπονητής των «κιτρίνων» είναι αποφασισμένος να συμπεριλάβει στο βασικό σχήμα και έτερο Αμερικανό Έντι Τζόνσον, που πέτυχε και τα δύο γκολ σε βάρος του Ολυμπιακού. Εναντίον του ΠΑΟΚ επιστρέφει στην ενδεκάδα και ο Χαβιέρ Κάμπορα καθώς εξέτισε την ποινή του και μαζί με τον Τζόνσον θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Εναντίον του ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσουν οι: Σηφάκης, Γκιάρο, Νασούτι, Βανγκέλι, Νέτο, Πρίττας, Γκαρσία, Αντού, Μεριέμ, Τζόνσον, Κάμπορα. Ο προπονητής του Άρη θα ανακοινώσει το Σάββατο την αποστολή, από την οποία θα απέχουν ο τραυματίας Μεχζντί Ναφτί, καθώς και το τιμωρημένος Αράνο. Εξ άλλου εξέτισε και τέθηκε στη διάθεση του Κούπερ ο Ευθύμης Κουλουχέρης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ίαν Ντέλι στην αποστολή, καθώς υπέστη διάστρεμμα στη σημερινή προπόνηση και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί το Σάββατο.

Επίσης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του ντέρμπι της Τούμπας, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ, του Άρη και της ΔΕΑΒ.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου