ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

"Εάν δεν συλλέγεται το ΦΠΑ τότε δεν θα έχει πόρους και η Αυτοδιοίκηση"

Στο κυνήγι του ΦΠΑ βάζει κυρρίως τους δήμους αλλά και τις περιφέρειες το νομοσχέδιο για τον «Καλλικράτη», καθώς τα έσοδά τους πλέον θα εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τον συγκεκριμένο φόρο. Στο ν/σ που παρουσιάζεται σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο καθορίζονται επακριβώς τα ποσοστά από το Φόρο Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων (Φ.Ε.Φ.Ν.Π.), ΦΠΑ και Φόρο Ακίνητης Περιουσίας (για τους δήμους) και Φ.Ε.Φ.Ν.Π. και ΦΠΑ (για τις περιφέρειες), με το ποσοστό του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, αυξημένος, κυρίως, για τους δήμους.

«Εάν δεν συλλέγεται το ΦΠΑ τότε δεν θα έχει πόρους και η Αυτοδιοίκηση», δήλωσε χθες το βράδυ στη ΝΕΤ ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης. Επιπλέον, πηγές του υπουργείου Εσωτερικών έλεγαν στην αυτοδιοίκηση gr ότι οι δήμοι, κυρίως, αλλά και οι περιφέρειες μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο ως προς το ΦΠΑ, καθώς έχουν την δυνατότητα από την μια πλευρά να ελέγχουν, μέσω της δημοτικής, αστυνομίας, αν οι επαγγελματίες κόβουν αποδείξεις και από την άλλη να δίνουν οδηγίες στους δημότες (και τους πολίτες της περιφέρειας) οδηγίες να ζητούν αποδείξεις...
συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου