ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Μήνυση κατά του Π.Ψωμιάδη από το νομαρχιακό σύμβουλο Γ.Μπίκo

Με ανακοίνωση δικηγορικού γραφείου (!) έγινε νωρίτερα γνωστό ότι δόθηκε εντολή από το Γ.Μπίκo, νομαρχιακό σύμβουλο και πρώην αντινομάρχη Θεσσαλονίκης, να κατατεθεί μήνυση και αγωγή κατά του Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη για όσα συνέβησαν χθες κατά τη διάρκεια του νομαρχιακού συμβουλίου.
----------------------------------------------------
- Συγνώμη ζήτησε ο Ψωμιάδης με επιστολή του από τον επικεφαλή της παράταξης "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία", Μ. Σπυριδάκη.
Σύμφωνα με δελτίο τύπου, επιστολή συγγνώμης στον επικεφαλής της παράταξης «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» Μιχάλη Σπυριδάκη απέστειλε σήμερα ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
«Αγαπητέ φίλε Μιχάλη,
Θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου έναντι του προσώπου σου, στη διάρκεια του χθεσινού νομαρχιακού συμβουλίου.
Στα τριάντα χρόνια της πολιτικής μου παρουσίας, προέχει πάντοτε το ανθρώπινο στοιχείο από τα πολιτικές και κομματικές διαφορές. Γνωρίζεις καλά ότι σέβομαι και τιμώ το νομαρχιακό συμβούλιο, σέβομαι και τιμώ τη δική σου παρουσία και τους αγώνες της παράταξης του ΚΚΕ. Αντιλαμβάνεσαι όμως ότι όλοι είμαστε άνθρωποι και έχουμε τις ευαισθησίες μας και τα όριά μας. Και χθες, συγκεκριμένος νομαρχιακός σύμβουλος άγγιξε τα όριά μου.
Έχω δεχθεί κριτική, πολύ σκληρή και πολλές φορές στο παρελθόν, και τη δέχομαι ευχαρίστως όταν είναι καλόπιστη, όμως δεν μπορώ να ανεχθώ τις ύβρεις και τις συκοφαντίες οι οποίες εκπορεύονται από συγκεκριμένα πρόσωπα και μάλιστα συστηματικά τα τελευταία χρόνια, πολύ δε περισσότερο όταν αγγίζουν την οικογένειά μου.»
www.newsblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου