ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Τα πάνω - κάτω για την έδρα του νέου Δήμου Χαλκηδόνας

Κι όμως...οι πληροφορίες που είχαμε όσο αφορά την έδρα του Καλλικρατικού δήμου Αγίου Αθανασίου, Χαλκηδόνας και Κουφαλίων ήταν από 100% αξιόπιστες κυβερνητικές πηγές. Μέχρι και τις 12 το μεσημέρι εχθές, όλα κυλούσαν όπως τα είχαμε γράψει. Ότι δηλαδή, η έδρα του νέου δήμου θα ήταν η Χαλκηδόνα με πιθανή ονομασία "Δήμος Ιχνών".
Φαίνεται όμως πως οι "απειλές" του προέδρου του ΔΣ Κουφαλίων ο οποίος στο περασμένο ΔΣ της Δευτέρας είχε δηλώσει δημόσια, παρουσία του δημάρχου Χαλκηδόνας κ. Νικόπουλου και του δημάρχου Αγίου Αθανασίου κ. Αραμπατζή ότι "εάν δεν γίνει η έδρα στα Κουφάλια θα πάρουμε τα όπλα"(!!!), έπιασαν τόπο και κάποια κυβερνητικά στελέχη ίσως να φοβήθηκαν για το πολιτικό κόστος από τους ψηφοφόρους και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Κουφαλίων και κατάφεραν να ανατρέψουν την "κλειδωμένη" απόφαση.
Όπως μας είπαν εχθές το βράδυ κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από τους δήμους Χαλκηδόνας και Αγίου Αθανασίου, που γνωρίζουν ποιοι ήταν αυτοί που φοβήθηκαν από τις "απειλές" των "πράσινων" από τα Κουφάλια, θα προχωρήσουν σε "μαύρη" υποστήριξη των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που έβαλαν το χεράκι τους για την απόφαση αυτή (αν και κάποιοι βουλευτές "τα άκουσαν" από εχθές το βράδυ.
Πάντως, κατά τη γνώμη μας, αν και είμαστε multi (Κουφάλια, Γέφυρα και Χαλκηδόνα), το πιο δίκαιο θα ήταν η έδρα να ήταν στη Χαλκηδόνα καθώς βρίσκεται ακριβώς στη μέση του νέου δήμου.
Για σκεφτείτε έναν από το Ξηροχώρι που θα θέλει να πάει στην έδρα του δήμου...
(πάντως έχουμε βάσιμες υποψίες πως για το θέμα της "αλλαγής" της έδρας έβαλαν το χεράκι τους και βουλευτές της ΝΔ)
Βέβαια, ίσως να μην μείνει κανείς παραπονούμενος εάν εκλεγεί δήμαρχος από τον Άγιο Αθανάσιο, αφού όλοι θα έχουν από κάτι (έδρα, όνομα, δήμαρχο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου