ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Alfa Romeo Giulietta


Ηρθε στην Ελλάδα με 20.400 ευρώ

Το Centro Stile Alfa Romeo δημιούργησε την 5θυρη Giulietta προσδίδοντάς της προσωπικότητα και στιλ μέσω των σπορτίφ και σαγηνευτικών γραμμών της. Με μήκος 4,35 μ., πλάτος 1,80μ. και ύψος 1,46μ. η Giulietta είναι σε θέση να ξυπνήσει αυτό που λέγεται «έρωτας με την πρώτη ματιά». Εμπνέοντας δυναμισμό και μοναδικότητα, η Giulietta θυμίζει κουπέ μοντέλο, κάτι που ενισχύεται από το σχήμα των πλευρικών παραθύρων και τις κρυφές χειρολαβές των πίσω θυρών.

Στο εσωτερικό, η Giulietta είναι ανάλογα ξεχωριστή, με σπορτίφ στοιχεία, κορυφαία ποιότητα, μοναδική φινέτσα, εξαιρετικό φινίρισμα, πλούσιο εξοπλισμό και γνήσιο ιταλικό στιλ. Το οριζόντια προσανατολισμένο ταμπλό διαθέτει στοιχεία αλουμινίου και διακόπτες αεροπορικού τύπου στη βάση της κονσόλας, που θυμίζουν την 8C Competizione. Τα όμορφα σπορ καθίσματα συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα, ενώ χάρη στο μεταξόνιο των 2,63μ. οι προσφερόμενοι χώροι θα καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες 5 επιβατών και των αποσκευών τους (350 λίτρα).

συνέχεια ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου