ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Έργα βιτρίνας και στο Μ.Μοναστήρι Χαλκηδόνας.

Σύμφωνα με e-mail αναγώστη μας
"Με την παραμικρή βροχή οι κεντρικοί δρόμοι του χωριού είναι απροσπέλαστοι για πεζούς και επικίνδυνοι για τα οχήματα, οι πλακοστρώσεις όμως στην κεντρική πλατεία του Δ.Δ έχουν φαίνεται πρώτη προτεραιότητα για τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες τους.
*Αλήθεια, το κοινοτικό κατάστημα δίπλα στα έργα πλακόστρωσης που γίνονται και έχει ανοίξει στα δύο δεν προβληματίζει κανέναν, δεν χρειάζεται αποκατάσταση και εκσυγχρονισμό ή όλα αυτά έχουν γίνει; Ας το ερευνήσει κανείς.
*Και να μη ξεχάσω ακόμη κάτι, το κτίριο που θα στέγαζε όλες τις υπηρεσίες και τους συλλόγους του Μ. Μοναστηρίου για το οποίο δανειοδοτήθηκε ο Δήμος Χαλκηδόνας από το 2008 και πολυδιαφημίστηκε από τους διοικούντες ως έργο σημαντικό, τι έγινε βρε παιδιά, το έφαγε η "διεθνής κρίση" ή πλέον δεν απαιτείται να γίνει αφού θα υπάρχουν τα καινούργια πεζοδρόμια στη θέση των παλαιών για να περπατάνε οι πεζοί και να παίζουν τα παιδάκια";
Σαν δεν ντρέπονται λιγάκι ορισμένοι...
Mr Archer

Η θέση μας:
Σε παλαιότερη ανάρτησή μας είχαμε αναφερθεί στον Πολυχώρου του Μ. Μοναστηρίου αλλά μέχρι σήμερα η διοίκηση του δήμου δεν έκανε καμία διευκρίνηση για το θέμα αυτό. Το μόνο που μάθαμε (από διαδόσεις και όχι επίσημα) είναι ότι θα πραγματοποιηθεί το έργο αλλά από ιδίους πόρους (μας προξενεί όμως μεγάλο ενδιαφέρον από που θα αντληθούν οι πόροι αυτοί...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου