ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

"Μια γροθιά" Χαλκηδόνα και Άγιος Αθανάσιος

Εμπαιγμό της κυβέρνησης χαρακτήρισαν εχθές οι δημοτικοί σύμβουλοι των δήμων Χαλκηδόνας και Αγίου Αθανασίου το θέμα της έδρας.
Στο χθεσινό έκτακτο ΔΣ του δήμου Χαλκηδόνας το οποίο παρακολούθησαν ο δήμαρχος Άρης Αραμπατζής αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι του Αγίου Αθανασίου συμφωνήθηκε οι δύο δήμοι, από κοινού, να προβούν σε διαμαρτυρία κατά του Γιάννη Ραγκούση για το θέμα της έδρας που "εξασφάλισαν" τα Κουφάλια κατόπιν πιέσεων πολιτικών κύκλων προς τον Υπουργό Εσωτερικών με αποτέλεσμα να αλλάξει την αρχική του απόφαση που ήταν να γίνει η έδρα στη Χαλκηδόνα.
Σύμφωνα με τα όσα μας μετέφεραν από το ΔΣ, όλοι ήξεραν, μετά από τη διαρροή πληροφοριών, για την αρχική απόφαση του Υπουργού ότι η έδρα είχε "κλειδώσει" στη Χαλκηδόνα αλλά σε διάστημα μόνο 2-3 ωρών άλλαξε την αρχική του απόφαση και μετέφερε την έδρα στα Κουφάλια αφήνοντας στην ουσία "στο κενό" την επιθυμία 25.000 περίπου πολιτών και κάνοντας το χατήρι των 13.000 περίπου δημοτών του δήμου Κουφαλίων.

"Προκαλούν" τα Κουφάλια
Όπως είχαμε γράψει και εχθές, με το άκουσμα της οριστικής απόφασης του Γιάννη Ραγκούση, οι πράσινοι πολιτικοί του δήμου έσπευσαν να επωμισθούν την "ευθύνη" της απόφασης αυτής αφού κυκλοφόρησαν πως είναι αυτοί που "γύρισαν" την απόφαση του Υπουργού ενώ άλλοι κυκλοφόρησαν την είδηση ότι, με δικές τους ενέργειες και με τη βοήθεια του Πάγκαλου(!!!) κατάφεραν να φέρουν την έδρα στα Κουφάλια.
Όμως, οι εσφαλμένες αυτές αντιδράσεις έφτασαν στα αυτιά της Χαλκηδόνας και του Αγίου Αθανασίου δίνοντας έτσι αφορμή για κινητοποιήσεις και αρνητικό σχολιασμό κατά του δήμου Κουφαλίων και των εκεί διοικούντων.

"Γέφυρα" Νικόπουλου - Αραμπατζή
Στα χθεσινοβραδυνά σχόλια μετά το έκτακτο ΔΣ στη Χαλκηδόνα πολλοί έκαναν λόγο για "γέφυρα" Νικόπουλου - Αραμπατζή με σκοπό να αφήσουν έξω τον δήμαρχο Κουφαλίων.
Όπως μας είπαν, η αμοιβαία συμπάθεια μεταξύ δημάρχου Χαλκηδόνας και Αγίου Αθανασίου είναι πλέον φανερή καθώς και οι δύο πολιτικοί συγκλίνουν στις απόψεις τους, τόσο πολιτικά όσο και κομματικά αλλά και χωροταξικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου