ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Σχεδόν βέβαιη θεωρεί την ύπαρξη εξωγήινων o Στίβεν Χόκινγκ


Σχεδόν βέβαιη θεωρεί την ύπαρξη εξωγήινων ο διάσημος Βρετανός αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ και προειδοποιεί ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να μείνουν μακρυά τους καθώς μπορεί να προκύψουν καταστροφικές για το είδος μας συνέπειες.
Ο Στίβεν Χόκινγκ, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή που μετέδωσε χθες το τηλεοπτικό δίκτυο Discovery Channel, δήλωσε ότι εάν οι εξωγήινοι μας επισκεφθούν, το αποτέλεσμα θα έχει βαρύτητα μεγαλύτερη απ’ όταν ο Χριστόφορος Κολόμβος αποβιβάσθηκε στην Αμερική, κάτι που όπως μαρτυρά η ιστορία έβλαψε τους Ινδιάνους της Αμερικής.

Ο κ.Χόκινγκ, επίσης είπε ότι είναι απολύτως λογικό να υπάρχουν εξωγήινοι, ωστόσο υπογράμμισε πως αντί να προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή μαζί τους, το καλύτερο που θα είχαμε να κάνουμε θα ήταν να αποφύγουμε κάθε επαφή.

«Οι εξελιγμένοι εξωγήινοι ενδέχεται να γίνουν νομάδες, αποβλέποντας στην κατάκτηση και τον αποικισμό των πλανητών στους οποίους προσεγγίζουν», περιέγραψε ο 68χρονος Χόκινγκ στην εκπομπή με τίτλο «Στο Σύμπαν με τον Στίβεν Χόκινγκ».

Επίσης ο διάσημος αστροφυσικός τόνισε «η μεγάλη πρόκληση είναι να μάθουμε με τι μοιάζουν στην πραγματικότητα οι εξωγήινοι».

Ωστόσο ο Στίβεν Χόκινγκ δήλωσε ότι οι πιθανότερες μορφές ζωής στο σύμπαν ενδέχεται να είναι διάφοροι τύποι απλών μικροβίων.

www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου