ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Η ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ( ΤΩΡΑ Η ΑΡΓΟΤΕΡΑ) ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ Η ΜΕ email ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.

21 σχόλια:

  1. Θελω να γραψει το όνομα του ο teamShaker για να γινει διαλογος για ολους και για όλα. Αν εχει κότσια. Οχι όμως με μασκες. Ειναι τουλαχιστον βρωμικο και δειλο. Μη μου πεις τωρα γιατι εγω γραφω ανωνυμα. Αξιωνεις κατι, που εσυ δεν το τηρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρε, ακόμη δεν έχετε καταλάβει ότι τα blogs είναι ένα μέσο ανώνυμης ή ψευδώνυμης έκφρασης που είναι μια παγκόσμια κατάκτηση ;
    Που δίνει τη δυνατότητα στο απλό ανώνυμο πολίτη να πει τη γνώμη του, χωρίς να συκοφαντεί, χωρίς να βρίζει. Με επιχειρήματα με τεκμηρίωση, χωρίς να είναι εκτεθειμένος στον αθέμιτο πόλεμο που κινδυνεύει να δεχθεί από τους εξουσιαστές (πόλιτικοί, δημοσιογράφοι, οικονομικοί παράγοντες).
    Οι μηνύσεις και οι αγωγές θα έπεφταν σύννεφο και ας ήταν αληθινά αυτά που καταγγέλλει ο απλός πολίτης. Άντε λοιπόν μετά δικηγόροι, δικαστήρια, εφετεία, Άρειος Πάγος.
    Ποιός απλός πολίτης θα έμπαινε στη διαδικασία να εκτεθεί σε τέτοιο κίνδυνο;
    Η επίκληση της ανάγκης της επωνυμίας στα μπλόγκς είναι το όπλο των εξουσιαστών, του πολιτικού κατεστημένου, της οικονομικής ολιγαρχίας, των ΜΜΕ, των αεριτζήδων εξυπνάκηδων της πολιτικής.
    Η ανωνυμία είναι το όπλο του απλού λαού να κριτικάρει και να αποκαλύπτει τη διαπλοκή, την αδιαφάνεια, τις κομπίνες, την υποκρισία, τις λαμογιές, την οικογενειοκρατία, την υποκρισία κλπ
    Και όποιος θίγεται πραγματικά ας προσφύγει δια της δικαστικής οδού στην google να ζητήσει την άρση της ανωνυμίας για τα περαιτέρω.
    Αυτά και ας σταματήσει το σήριαλ παραμύθι «γράψε το όνομά σου», «ποιός είσαι εσύ που τα λες αυτά» κλπ
    «Έχει σημασία ποιος είμαι ή αν αυτά που λέω (γράφω) είναι έτσι, είναι σωστά;»
    Τελεία και παύλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωτον, δεν ξερουμε καν αν δεν εισαι και συ ο ιδιος μερος των εξουσιαστών, που μπορεί να βαφτισεις εξουσιαστες απλά όσους για λογους προσωπικού συμφεροντος μισεις. Δευτερο, οι αγωνες γιναν χωρις μασκες σε εποχες απειρως δυσκολοτερες από της σημερινή (δι΄ωξεις, χουντες κλπ). Από ποτε η διαφανεια στον πολιτικο διαλογο ειναι όπλο των εξουσιαστών; ενώ η αδαιαφανεια, τα καλυμμενα προσωπα είναι όπλο των "αγωνιστών" (άκουσον, άκουσον); Δηλαδή αν πεις μια αλήθεια επώνυμα ισχυρίζεσαι ότι δεν θα εμπαινε κανεις στον κίνδυνο να εκτεθεί λόγω των δικηγορων, των μηνύσεων κλπ. Ενω αν θίγομαι με τις ανώνυμες καταγγελίες σου και ενίοτε ύβρεις, επειδή απλά είμαι εμπόδιο στα σχέδια σου, τότε με συμβουλεύεις να καταφυγω εγώ στα Δικαστήρια. Μεγαλε δεν παιζεσαι στην υποκρισια. Και βεβαια σημασία εχει αν αυτα που γραφονται ειναι σωστα, αλλα αν εισαι ενας που γραφει 500 μηνυματα, επειδή σε πληρωνει ενας ισχυρος εξουσιαστής (πχ βουλευτής) και μεις 500 απλοί πολιτες, θα εμφανιστεί στον υποτιθεμενο διαλογο αποτελεσμα ισόπαλο. Ενώ είναι 500 προς 1. Και αν εσυ γραφεις χωρις όνομα που ξερω εγω ότι δεν εισαι μερος των εξουσιαστών που απλά θελει να κηλιδωσει τους αντιπαλους του. Καταλαβες τωρα γιατί δεν αντεχω την υποκρισία σου. Εχουν χασει όμως οι λέξεις τη σημασία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός που επιχειρηματολογεί δημόσια, χωρίς μασκα είναι αεριτζής, ενώ αυτός που λεει ό, τι θελει ανώνυμα είναι αγωνιστής. Τι άλλο θα ακούσουμε. Φορεστε μασκες λοιπόν, καταδώστε χωρις κόστος με οποιαδήποτε αερολογία απλά όποιον δεν γουστάρετε ή σας πληρώνουν να γραφετε εναντίον του επειδή τα αφεντικά σας δεν τον γουσταρουν. Η δημοκρατία στον 21ο αιώνα. Δεν θα παρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν, αν κατάλαβα καλά, οι υπέρμαχοι της επωνυμίας είστε απλοί πολίτες και οι άλλοι οι χρήστες και υπερασπιστές της ανωνυμίας είναι εκπρόσωποι των εξουσιαστών, ποιό είναι το πρόβλημά σας;
    Έγραψε ή πρόκειται ποτέ να γράψει κανένας κριτική εναντίον ενός απλού πολίτη;
    Ποιός ενοχλείται από την ανωνυμία εκτός από τους εξουσιαστές ή όσους κάνουν προσπάθειες να γίνουν εξουσιαστές;
    Ποιούς προστατεύεις και ποιούς υπερασπίζεσαι λοιπόν @10:08 μ.μ. @6:21 μ.μ. και@6:30 μ.μ.(είσαι ο ίδιος και μόνος) ;
    Μάλλον τον εαυτό σου, ή για να χρησιμοποιήσω τη φράση σου, "το αφεντικό σου, που σε πληρώνει" για να τον προστατεύεις.
    Όσο για τις μάσκες, τουλάχιστον εγώ είμαι οπαδός της ανωνυμίας και εξηγώ γιατί, εσύ όμως ο "απλός πολίτης" που "χτυπάς την υποκρισία" και θέλεις την επωνυμία εξακολουθείς να γράφεις ανώνυμα.
    Με εκφράσεις "καταδώστε", "σας πληρώνουν να γράφετε εναντίον του επειδή τα αφεντικά σας δεν τον γουστάρουν" προσπαθείς να θίξει και να σπιλώσεις αντί να ανατρέψεις με επιχειρήματα την άποψη του άλλου.
    Και τέλος εγώ δεν διεκδικώ τον τίτλο του "αγωνιστή" ούτε τον ανέφερα, κράτησε εσύ αυτόν τον τίτλο και υπερασπίσου όποια δημοκρατία θέλεις αφού δε σου αρέσει αυτή.
    Καλή Χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΌΝΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ να ισχυριζεσαι ότι εισαι απλός πολιτης, εξουσιαστης ή εξουσιαζομενος. Τίποτε δεν αποδεικνυεται και γι' αυτο δεν εχει νόημα αυτή η συζήτηση.τΟ ΖΗΤΗΜΑ ειναι όμως το εξής. Γιατί ενας υποψηφιος δημαρχος που ανώνυμα θα τους σουρεις ότι θες, υπερασπιζομενος τον αντιπαλό του με τον οποίο μπορει να εχεις διαπλοκές, είναι εξουσιαστης και συ εξουσιαζομενος; kAI ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗς ΕΠΩΝΥΜΊΑς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΎ ΑΠΛΟΊ ΠΟΛΊΤΕς (ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ). ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ' ΝΑΙ ΌΜΩς ΕΊΝΑΙ ΣΥΓΕΓΡΙΜΈΝΟΙ ΠΟΛΊΤΕς ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΎΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎ ΔΙΑΛΌΓΟΥ (ΜΕ ΑΠΛΆ ΛΌΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΎΝ ΚΡΙΤΙΚΉ). εΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ Ο ΔΙΑΛΟΓΟς. αΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΔΙΩΞΗ. εΙΝΑΙ ΠΡΟΥΠΌΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΌΓΟΥ. νΑ ΕΊΣΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΑΥΤΟΎ. Δηλαδή όχι μόνο να κρινεις αλλά και να κρινεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά εσυ ανώνυμε, οπαδε της ανωνυμίας, επιχειρηματολογεις υπερ του teamshaker. Δεν μπορει να το κανει ο ιδιος. Μηπως ειστε το ιδιο προσωπο; εΓΩ ΕΊΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. μΗ ΜΕ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΏΣΕΙς ΛΟΙΠΌΝ ΓΙ' ΑΥΤΌ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΑΝΑΚΆΛΥΨΉ" ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. α ΞΕΧΑΣΑ. Ειπες προσπαθω να θίξω ΚΑΙ να σπιλώσω. Βαρυγδουπες εκφρασεις για να καλύψουν την ενδεια επιχειρημάτων. Πως να σε θιξω ρε αθεοφοβε, αφού εισαι απροσδιόριστος, κρυμμένος. Αυτό θελεις εξαλλου να αποφυγεις. Ολοι να ειναι ορατοι και να τους χτυπάς και συ αόρατος στο μεγαλείο σου. Αυτό λέγεται πολιτική ισότητα ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ Η ΜΗ,ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σήκωσε ψηλά τον αμανέ ο Μαυρουδής και το είχε σίγουρο ότι θα βγει, αφήνοντας τον προεκλογικό αγώνα σε δεύτερη μοίρα. Υποτίμησε τους αντιπάλους του (που χρησιμοποίησαν και πλάγια μέσα, αφίσες κλπ), είχε και την κόντρα με τον Μπελίδη, άργησε να καταρτίσει και το ψηφοδέλτιο - το οποίο σε πολλά χωριά είχε αστοχίες.
    Κυρίως όμως ήταν ο λόγος του, αδύνατος, χωρίς έμπνευση, χωρίς επιθετικότητα, δεν έπεισε. Κι αυτό ήταν το ατού του, ένα παιδί "της πιάτσας" που ήξερε τα κόλπα, άφησε τα πράγματα στον αυτόματο πιλότο ενώ οι αντίπαλοί του είχαν επιδοθεί σε ένα δυνατό επικοινωνιακό παιχνίδι. Όπως είχα γράψει και πριν τις εκλογές, ο κόσμος τέτοια θέλει: αφίσες, φανφάρες, πυροτεχνήματα. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ ΣΗΚΩΣΕ ΨΗΛΑ , ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΦΤΑΙΓΑΝΕ. ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΓΗΣΑΝ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
    ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΟΥ ΓΕΡΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΧΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.ΩΣΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ.ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ << Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ>>.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ (ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ)..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα αίτια της ήττας στο δήμο Χαλκηδόνας είναι τα πρόσωπα που ξεκινησαν την αναζήτηση για τα αίτια της ήττας, δηλαδή οι συντάκτες του άρθρου και οι περί αυτών. Ο δολοφόνος γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΑΘΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.............
    ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ...........ΑΝΩΝΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άλλοι άρχισαν να διαχειρίζονται την νέα διευρυμένη τοπική εξουσία και άλλοι μεμψιμοιρούν ψάχνοντας τις αιτίες της ήττας.
    Ποιοί διαχειρίζονται την εξουσία;
    >Αυτοί που ζουν μέσα στην κοινωνία, αυτοί που καταλαβαίνουν τι θέλει η κοινωνία, αυτοί που δεν φοράνε κομματικές παρωπίδες, αυτοί που είναι αυτόφωτοι και τολμούν να κάνουν υπερβάσεις, αυτοί που τηρούν το λόγο και τις συμφωνίες τους, αυτοί που εκτιμούν ρεαλιστικά τα πράγματα.
    Ποιοί μεμψιμοιρούν για τα αίτια της ήττας;
    >Αυτοί που ζούνε στον κομματικό τους μικρόκοσμο, αυτοί που νομίζουν ότι τα κόμματα και οι βουλευτές έχουν τους πολίτες στο τσεπάκι τους, αυτοί που κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, αυτοί που προσποιούνται ότι η ζωή αρχίζει από σήμερα και κάνουν πως ξεχνούν το παρελθόν τους, αυτοί που υποκριτικά περιμένουν αγάπη και στήριξη από αυτούς που "μαχαίρωσαν" στο παρελθόν, αυτοί που άλλα λένε και άλλα εννοούν, αυτοί που έχουν έμμονες ιδέες ότι τους χρωστάει ο λαός τη δημαρχία, αυτοί που δε μπορούν ή δε θέλουν να συνθέσουν τις διαφορετικές απόψεις, παρά μόνον να δημιουργούν συγκρούσεις και διαιρέσεις, αυτοί που δε μπορούν, ή δε θέλουν, να καταλάβουν ότι τα τοπικά ζητήματα επιλύονται από ευρύτερες συναινέσεις τοπικών στελεχών και όχι από προσπάθειες επιβολής εξωγενών παραγόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Eνώ συμφωνώ στο στο σκεπτικό σου για τους χαμένους διαφωνώ στο σχόλιο για τους νικητές. Σιγά μη δεν είναι σαν τους άλλους απλά κάποιοι απο τις 3 παρέες θα τερμάτιζαν πρώτοι. Μήπως οι περισσότεροι των σημερινών νικητών δεν ήταν στα ίδια κόμματα, σχήματα, ψηφοδέλτια με τους χαμένους πριν 1,2,3,4 χρόνια; Περίμενε και θα δείς τι θα ακούσεις να λεν μεταξύ τους (Ο τέως δήμαρχος πχ σέρνει τα μύρια όσα για τον συνιδριτή που του "έφαγε" τη αντιδημαρχία των έργων!)ΕΧΕΙ ΓΛΕΝΤΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΗΣΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ.ΑΥΤΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ.ΤΑ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΝΕ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΑΡΘΡΟ.ΜΗΠΩΣ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή